Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza?
Normálisan nem tudsz írni? Minden szó hibás könyörgöm.
A válaszom pedig, hogy ha ő nem akarja, tehát nem kezdeményez, akkor te nem tudsz mit tenni.
Szia:) Eloszor is szerintem tudd meg hogy van e baratnoje esetleg irj ra te kerdezd meg hogy van micsinalt a nyaron aztan johet az a kerdes h van e baratnoje ha van akkor probald meg el felejteni tudom hogy ha szereted akkor nehez lesz de viszont ha massal van akkor semmi ertelme h te erte sirj meg o jol erzi magat tudom nehez ezt meg tenni.. ha visszont nincs baratnoje kerdezd meg hogy miert hogy tetszik e neki valaki ismered e azt aki tetszik neki aztan kerdezd meg te tetszel a neki csak igy trefasan :) nezd meg mit valaszol es ha azt hogy igen akkor mond h te is tetszel nekem es hogy esetleg egy masodik randi? Vagy csak ha nem is randi probald meg el hivni talalkozni setalni egy kicsit
Majd ird meg hogy sikerult e vagy mit mondott irhatsz privatba is :) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!