Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miről beszéljek vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik (90%-ban biztos vagyok, hogy én is neki) és oda szeretnék hozzá menni. Viszont az a baj, hogy nem tudom, hogy mit kéne neki mondanom. Valami olyasmira gondoltam, hogy megkérdezem a nevét, majd megdicsérem, hogy milyen szép, aztán, hogy hány éves, van-e barátja és, hogy megkaphatnám-e a telefonszámát. Szerintetek ez így jó lenne? Vagy még mit kéne mondanom?

16/F

2016. jan. 28. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem eloszor kerdezd meg a nevet! Aztan meg ne kerdezd h van e baratja es azt se mondd neki h szep! Szerintem eloszor mikor megkerdeztet h hivjak kerdezd meg hany eves! Ki a hobbija! Mit csibal szabad idejeben! Zenekrol konyvekrol beszelgessetek! Aztan egy ido utan kerdezd meg h van e baratja! Ezutan kerdd el a szamat! Aztan hivd el randizni! De semmi kepp ne kezdj ugy h szia szep vagy ! Van baratod?☺
2016. jan. 28. 15:14
 2/4 A kérdező kommentje:
A szépet a nevére gondoltam :)
2016. jan. 28. 15:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne így csináld. Addig jó hogy megkérdezed hány éves és hogy hívják, DE elősször Sosem bókolsz, kérdezd meg mi érdekli meg ilyenek kérdezd meg hogy van-e tesója, aztán ha találtok valamit ami mindkettőtöket érdekel akkor arról lehet csevegni, utána később már lehet bókolni de akkor sem olyat hogy milyen szép a neve, olyat kell dícsérni ami az "ő érdeme" gondolok itt elősször arra hogy eleinte a ruháit dícséred utána mondjuk a haját, ilyenkor már el lehet hívni egy két randira, úgy a második körül már azt is elmondhatod hogy nagyon szép és kedves lánynak tartod meg ilyenek. Remélem tudtam segíteni, nekem ez vállt be. A bókokra Figyelj hogy ne azokkal kezdj, nekem még Sosem sült ki semmi jó abból ha rögtön bókoltam
2016. jan. 30. 09:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok azt felesleges megkérdezni hogy van-e barátja mert az egy két beszélgetés, vagy ha más nem akkor a randira híváskor kiderül, próblj meg úgy közeledni mintha csak barátkozni akarnál de a mondanivalódból szűrje le hogy te többet akarsz ne pedig te mondd el neki. Ha nem szűri le az sem baj mert ha egyszer csak randira hívod akkor összezavarodik és biztos hogy igent mondd. Annyi a lényeg hogy legyél bátor
2016. jan. 30. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!