Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miről beszéljek egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszéljek egy olyan lánnyal, akit már ismerek?

Figyelt kérdés
Na szóval nem vagyok olyan aki nem tud csajozni, de nekem mindig is probléma volt olyan lánnyal már beszélni, akivel már nagyon sokat beszéltem facebookon és élőben nincs miről beszélni.. Olyanokkal tudok akivel pl. a nevét sem tudom, de ez nem tudom facebookon sem tudok már mit írni neki:D
2015. nov. 16. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Annyi rengeteg tévéműsor van, vagy itt ez a terror támadás...nem igaz, hogy nincs fantáziád..
2015. nov. 16. 16:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs
2015. nov. 16. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Jézusom, erről a támadásról inkább ne...egy 1 perces videó egyveleget néztem meg, amit a helyszínen vettek fel...szerintem lemondom a mai zongoraórámat...:/

18/F

2015. nov. 16. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemvagy egyedül témát találni sose könnyü, egyébként nem lenne hülyeség iskolába ilyet is tanítani a sok használhatatlan marhaság helyett mikor rengetegen képtelenek párt találni, pedig ez lenne a legfontosabb az életbe.
2015. nov. 16. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első mondta, tv műsorok, sport, zene, hobbi, kaják, gyerekkori (vicces) történetek, vicces sztorik, könyvek stb.
2015. nov. 16. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:D
2015. nov. 16. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!