Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lannyal, hogy beszéljek?
" szia, lenne kedved barátkozni! "
Sírva nézem, hogy a mai generációm, velem egy idős gyerekek,tinik nem képesek kommunikálni egymással. Bezzeg, ha Facebookon kéne írni, az már menne
1 mondatot írtál, ha ezt nem értenénk meg akkor...
Szerintem egy lánnyal úgy kell beszélni mint egy átlagos emberrel. Tehát kb. mint a haverjaiddal.
Egyszerűen csak nyisd ki a szád és...
Ha elakadna a beszélgetés, akkro csak gondolj arra, hogy megakarod ismerni a csajt... Kérdezheted akármiről, stb... Meg esetleg megkérheted hogy meséljen magáról.
Ha meg ez nemtetszik neki, vagy kiröhög, vagy bármi ami neked fájdalmas, akkor meg egy Low.
Szóval csak hajrá!
Ha az Internet Explorer meg meri kérdezni, hogy ő legyen e az alap böngésződ akkor te is merj megszólítani egy lányt :D
mondjuk neked könnyebb dolgod van, én ma láttam 2 csajt és őket keresem :D
Válasz egy nyelvet pl a magyart!
Menj oda hozzá, mond neki, hogy 'szia'.Majd kérdezd meg mit csinál mit nem.Azt is mondhatod neki, hogy magas vagy.Mit tom én csak beszélgess vele, ez olyan nehéz hogy itt kell megkérdezni?Vagy kapcsold ki a számítógépet és légy egy kicsit emberek közelébe.
("amit nem értetek írjátok le" -- ??????)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!