Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszéljek a lánnyal a aki tetszik?
Figyelt kérdés
Hogyan beszéljek a lánnyal aku tetszik és szeretném hogy a barátnőm legyen.2015. márc. 3. 07:00
1/5 A kérdező kommentje:
És még régebben mindig aszt akarta hogy üljek mellé de ez most valahogy megválltozot de azért legtöbbször engem nét.
2015. márc. 3. 07:09
2/5 anonim válasza:
Írásban semmiképp ne kommunikálj vele,mert borzasztó a helyesírásod!
3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam rosszúl mert siettem
2015. márc. 3. 08:05
4/5 anonim válasza:
ugyanannyi idő helyesen leírni, ha tudod, hogy kell.
arról beszélj vele, ami érdekel.
5/5 anonim válasza:
Valóban a helyesírást is gyakorolnod kellene. Milyen iskolába jársz?
- nem aszt, hanem azt, megváltozott1 l l, nem kettő.
Érdeklődve figyeljed, amit mond, és ahhoz szólj hozzá, egyébként kérdezd meg, mi érdekli, mit csinál a szabad idejében, szokott-e olvasni, persze ehhez az kellene, hogy te is olvass, kérdezd meg, hol volt mostanában hétvégén, mivel tölti a szabad idejét, mert örülnél, ha elmehetnétek együtt kirándulni, moziba. Csak diszkózni ne vidd, mert ott két értelmes mondatot nem lehet váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!