Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír nekem?
Figyelt kérdés
Pár napja szántam rá magam, hogy ráírjak egy fiúra a facebookon. Barátnőm sokat bíztatott, hogy a mai világban nem gáz az ilyesmi,így belevágtam.Elkezdtünk beszélgetni, majd pár napig vártam,hátha ő is rám ír egyszer. A barátnőm ismét megnyugtatott, h ez teljesen normális, mert a fiúk bizonytalanabbak, írjak neki ismét én, ami meg is történt, majd a beszélgetés során randira hívott. Azóta 1 nap telt el, de ismét nem ír és nem értem mi az oka. Talán nem is érdeklem csak unaloműző vagyok neki?
Első randim lenne, azért vagyok ennyire tudatlan. Válaszokat előre köszönöm.
16L
2016. jan. 23. 19:07
1/5 eznemlényeges válasza:
Ne várj arra hogy írjon ,mert lehet hogy nagyon nyomulósnak érzi, írj rá te, szerintem sokkal könnyebb így
3/5 anonim válasza:
Feleslegesnek tartja mert úgy is tudja hogy keresni fogod.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, további vélemény is érdekelne:)
2016. jan. 23. 19:15
5/5 anonim válasza:
majd meglesem v mikor már egy hete nem voltam fbn :'D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!