Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 17-18 éves fiúk. Kezdeményezné...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-18 éves fiúk. Kezdeményeznétek 21 éves egyetemista lánynál, ha tetszene nektek, vagy nem mernétek?

Figyelt kérdés
... Zárkózottabb, csendesebb típusú fiúk véleményét külön örömmel fogadom. A fiú, aki tetszik nekem, ő is olyan.:) Csak az ilyen fiúk tetszenek meg... de ők nehezen kezdeményeznek. És én is...
2016. jan. 16. 07:33
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Utolsó. Megértem a félelmed. De az is igaz, hogy ha nem kezdeményezel, nem gyakorolsz, s ezáltal nem is tanulsz... Jó, ugyanezt mondhatnám magamnak is, de nem gondolom, hogy egyedül vagyok azzal az elmélettel, miszerint egy lánynak cikibb, ha visszautasítják egy kezdeményezésnél.
2016. jan. 16. 12:02
 22/22 anonim ***** válasza:
én igen most leszek 17 :'D bár énis nehezen kezdeményezek, de nála előny ha éretteb 1 lány, azok hűségesebbek.. már aki:DD
2016. jan. 16. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!