Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-18 éves fiúk. Kezdeményeznétek 21 éves egyetemista lánynál, ha tetszene nektek, vagy nem mernétek?
Én örülnék neki, ha kezdeményezne felém egy lány, 3 év korkülönbség az semmi, de nem tudom, hogy hosszabb távon hogy alakulna a kapcsolat. Rengeteg türelem kell ahhoz, hogy teljesen megnyíljak valaki felé.
18/F
egy 17 èves fiú joggal gondolhatja,hogy nincs esèlye egy 21 èves lanynal.
nagyon ritka, hogy a lány fiatalabb fiuval jojjon ossze..szerintem ez esetben neked kène kezdemenyezni,mert lehet hogy bejossz neki, de ugy van vele ugysincs eselye.
#15 Meglepő azt olvasni, hogy szerinted 3 év az semmi. De örülök, hogy ilyet is hallok (...olvasok)! :) Nagyon sokak szerint ez, ebben a korban túl sok, jó h van fiatalabb guy, aki szerint ez normális. Szerintem is elfogadható akkor, hogy ha a fiú is megfelelő módon érett gondolkodású :)
#16: ja sajnos joggal gondolhatja... de a lány is joggal gondolhatja ugyanebből kifolyólag. Igaz, neki még mindig könnyebb, ő az idősebb.
#17: Helyes! :D
Na és ilyenben pl., hogy ha valakit távolról ismertek, és egy busszal jártok, ott mit tennétek? Én NEM merek odamenni. Határozottan tudom, h nem ülök oda mellé, hogy bemutatkozzak. :D
Figyeld meg a szokásait (zenét hallgat, olvas, játszik a telefonján, stb), ezek nagyon jó alapot adnak egy beszélgetés elindítására.
Említsd meg neki, hogy minden reggel együtt jártok, kérdezz valamit a suliról, stb.
Igazából ezen egyszer kell túltenned magad, és utána úgy is mindennap tudtok valamiről beszélgetni, ha kölcsönös a szimpátia.
Nem kezdeményeznék.
El tudnám képzelni, hogy megtetszik egy 21 év körüli lány, de nem sok esély van rá (pontosabban nagyon kevés), hogy én is tetsszem neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!