Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy mondjam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el?

Figyelt kérdés
Hogyan mondja el, egy félénk, visszahúzódó lánynak, hogy nagyon tetszik, szeretnék vele elmenni valahova?

2016. jan. 13. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Hogy vágyom rád

Szeretem a bőröd

Illatát xD

Sorry ezt nem hagyhattam ki ...

Hát ő oda mész köszönsz és azt mondod ne haragudj nem lenne kedved eljönni velem valahova?

2016. jan. 13. 16:35
 2/7 anonim válasza:
20%
He figyi dugjunk
2016. jan. 13. 17:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy félénk, visszahúzódó lány egy ilyen tolakodó megjegyzéstől csak megijedne. Sőt, akármilyen belevaló csaj lennék, még akkor sem mennék el egy idegen emberrel (feltételezem, nem ismeritek egymást, max. látásból) sehova a két szép szeméért.
2016. jan. 13. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne rögtön úgy állíts oda hozzá, hogy elmondod neki az érzelmeidet. Én például tökre megijednék, hiszen itt egy fiú akiről semmit sem tudok és el akar menni velem valahova. Először csak kezd el vele beszélgetni,majd kis idő múlva pedig felteheted a nagy kérdést. Remélem segítettem. :)
2016. jan. 13. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Először beszelgessetek :)

Hany evesek vagytok?

2016. jan. 13. 19:09
 6/7 A kérdező kommentje:
18 éves a lány, én 19
2016. jan. 13. 19:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Várok még válaszolat:)
2016. jan. 23. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!