Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés

Tudom sok ilyen típusú kérdés volt, de felteszem én is.

16 évesek vagyunk. Tetszik egy lány, osztálytársam. Valami megfogott benne. Eddig nem beszèltünk sokat, viszont úgy érzem vonzódom iránta (mintha szerelmes lennék és nálam ilyen nem szokott lenni). El szeretném hívni moziba. Ha eljön, szerintetek mit mondjak neki? Hogysn mondjam ezt el? Az hogy szerelmes vagyok, az hülyén jönne ki, mert még annyira nem ismerem. Hogyan hozzam fel a témát? Nem sűrűn szoktam "szerelmet vallani" szóval kicsit "fèlek".

2015. okt. 5. 22:12
 1/5 anonim ***** válasza:
ha van kedve ismerkedni semmiképp ne vágd az arcába első alkalommal hogy szereted, elrontod az egészet, szépen ki kell alakítani a kapcsolatot aztán mondogathatod neki
2015. okt. 5. 22:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyrészt, bocsi, de a mozi nem jó elsõ randinak ha nem ismered a lányt.Azt, hogy szerelmes vagy semmiképp ne mond.Ha elhívod és megkérdezi, hogy miért, akkor mond, hogy tetszik neked/ szívesen randiznál vele, akármit, csak ne azt, hogy szereted, mert elriasztod.

Mivel osztálytársak vagytok csak oda kell menned a csoporthoz akikkel beszél, bekapcsolódni, majd kivonni magad és a lányt is, hogy csak kettesben beszélgessetek.Akkor megkérdezheted.Bár én biztos, hogy beszélnék elõtte vele pár napon át, hogy legalább kicsit megismerjem.

Sok sikert

2015. okt. 5. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Hoty montyam el hoty vájok jád hoty szejetem a bőjöd ijjatááát
2015. okt. 5. 23:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó, hát már 2 éve ismerem, csak eddig nem beszéltünk aktívabban.
2015. okt. 6. 06:29
 5/5 anonim válasza:

saját vadra nem lövünk

randinak ajánlok valami kültéri rendezvényt

2015. okt. 14. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!