Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mikor mondjam el neki hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor mondjam el neki hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Igazából értem hogy csak ennyit kéne neki mondanom de mikor és hogy? Mondjuk leülünk valahova, beszélgetünk akkor nem fogom a mondatok között eltelt egyik szünetbe odavágni hogy "teccesz", mert valószínű nem lenne valami sikeres :D szóval mikor van rá alkalom?
2015. aug. 2. 04:27
 1/9 A kérdező kommentje:
15/f és valószínű bejövök beki ha nem értem félre a célzásokat.
2015. aug. 2. 04:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha félreérthetően írtam, akkor én vagyok 15/f :D
2015. aug. 2. 04:29
 3/9 Kill The Sexplayer ***** válasza:
Erre nincs alkalom, ez nem egy retkes leánykérés, ez csak egy szó, hét betű. Olyan, mint a "jó napot" vagy az "egészségedre".
2015. aug. 2. 04:30
 4/9 A kérdező kommentje:
A jó napotra és az egészségedre van alkalom. Szerintem meglepődnél ha valaki random egy beszélgetés közepén azt mondaná neked hogy jó napot xD
2015. aug. 2. 04:31
 5/9 Kill The Sexplayer ***** válasza:
Nem, mert tudnám, hogy törődik velem annyira, hogy nem érdeklik a formaságok és nem azt mondja, hogy "fordulj fel", hanem "jó napot"!
2015. aug. 2. 04:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy nagyban beszélgetsz valakivel és mikor elhalgattok kicsit akkor megszólal hogy jó napot. Semmi köze ahhoz amiről eddig szó volt és fogalmad se lenne ezt most miért..
2015. aug. 2. 04:40
 7/9 Kill The Sexplayer ***** válasza:
De ugynannyi jelentősége van, mint a "tetszel" szónak. Kb. semennyi. A szavaknak nincs erejük, ha akarod egy nap harmincszor is elmondhatod neki, tökmindegy.
2015. aug. 2. 04:44
 8/9 anonim ***** válasza:
ne azt mondd neki, hogy teccel.. mondd azt neki, hogy "ma is olyan gyönyörű vagy" oszt mán is szebb, a lényeget meg csak összerakja.
2015. aug. 2. 04:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Inkább éreztesd vele! Nem kell elmondani, ha érezteted vele. A tettek többet érnek a szavaknál.
2015. aug. 2. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!