Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan mondjam el...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan mondjam el a fiúnak aki nekem tetszik, hogy szeretnék vele járni?

Figyelt kérdés
Sokat beszélgetünk, és mindig egymás mellett sétálunk...táncon ismertem meg, már 6 éve vagyunk egy csoportban, és tudja hogy tetszik nekem, és azt mondta, hogy talán én is tetszek neki! És amióta ezt tudja, folyton velem beszélget, de nem tudom, hogy mit szeretne tőlem, mert azt nem mondja!! Kérlek adjatok tanácsokat, hogy hogyan jöhetnénk össze!!?? Előre is köszi szépen!! :)

2015. júl. 23. 10:03
 1/2 anonim válasza:
En is pont ebben a helyzetben vagyok 17/lany es o 18 de en szerintem beleszerettem...ha szeretnel vele jarni mond el neki h,de lehet azt fogja hinni hogy "meg vagy halva erte" vagy megijjed es nem fog figyelni rad...en mar jartam igy...es felek most megmondani ennek a fiunak akirol beszeltem..azert nem mondom mert rettegek attol h ugy reagal es elveszitem ot is😢..de varok meg vele egy kicsit es aztan lehet elmondom lwhet nwm...szerintem ebben a dologban neked senki nem tud segiteni mert nem ismerunk teged sem es a fiut sem...vard ki a megfelelo pillnatot es szerintem akkor mond el neki mit erzel vagy mit szeretnel...ha nem segitettem akkor bocsi
2015. júl. 23. 10:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia és köszönöm a válaszodat!! :)
2015. aug. 1. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!