Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a távolsági...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a távolsági kapcsolatról? Működhet?

Figyelt kérdés

2016. jan. 12. 15:29
1 2
 11/15 anonim válasza:
Látod, hogy működik, úgy hívják Internet.
2016. jan. 17. 07:21
 12/15 anonim válasza:

Igen, Működhet. De ez mindig két emberen múlik. Lányomék 9 hónapig csak a net-en találkoztak. Majd 2 év után házasságot kötöttek, felépítettek közösen egy szép házat, ma már együtt nevelik gyönyörű kislányukat. Ez így működött. Van ahol a közeli kapcsolat sem működik. Ez is két emberen múlik.

Ha szeretik egymást, tudnak egymáshoz alkalmazkodni, akkor működik akár a távolsági, akár a közeli kapcsolat.

2016. jan. 17. 23:12
 13/15 anonim válasza:
Mivel én 757 napja vagyok távkapcsolatban a barátnőmmel, igenis működhet. Valóban csak a 2 félen múlik. Ha ezalatt a pasi vagy a csaj máshoz fordul, nem szerette igazán, hogy ezt is kivárja érte, amíg végleg együtt lehetnek. Talán az egyik legjobb próbája a kapcsolatnak a távolság. Ez nem azt jelenti, hogy soha semmi veszekedés vagy vita... Csak az a kérdés, mit hogyan oldanak meg. Én az mondom, hogy ma már olyan, hogy távolság, nem létezik.
2016. jan. 19. 06:50
 14/15 anonim válasza:

Saját tapasztalat:

Egy darabig működött. Kb másfél évig..

Akkor sikerült közelebb kerülni egymáshoz, de hiába voltam hűséges, szerelem ide vagy oda, van egy mondás, amit senki nem vétózhat meg:

"lakva ismeri meg egymást az ember".

Sajnos szakítás lett a vége..

De hangsúlyozom, ha egy "PÁR" összeillik, akkor működik.

Ha nem, akkor csak kárba vesznek az évek..

39f / ifjú házas.

2016. jan. 19. 10:28
 15/15 bellácska 24 válasza:
Igen is műkődhet én már négy éve vagyok együtt a barátommal távkapcsolatban és mostmár tervezzük a közös életűnket nem mondom hogy nincsenek viták mert azok ugye minden kapcsolatban jelen vannak.Én sokmindent tapasztaltam és sok probált kiáltunk és közülük a legnehezebb a távolság probálja volt de örülök hogy eljutottunk idáig
2016. jan. 19. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!