Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a "kapcsolatról"?
Az elején leírom hogy 17 éves lány vagyok.
Kb 5 hete voltam egy buliba, és ott leszólított egy srác, akivel tök jól elbeszélgettem. Nem is nyomult, csak beszélgettünk. Másnap rám is írt facebookon. Ezzel eddig semmi baj sincsen, azóta már találkoztunk négyszer is. Csak az a baj, hogy mindig én mentem el hozzá (kb 1 óra az út). Nem lakásra, csak ilyen randi szerűségre. Persze figyelembe kell venni, hogy sokat dolgozik, ő hívott mindig, és nekem ott lakik egy barátnőm is akivel mindig találkoztam mikor ott voltam. Próbáltam én is hívni hozzánk, de eddig egyszer sem jött.
Mióta megismerkedtünk, azóta minden nap beszélünk facebookon, de mostanában úgy veszem észre, hogy neki nincsen kedve beszélgetni. Néha mikor fent van, nem ír, vagy ha ír is, csak pár szót. Sokszor nekem kell kérdezni tőle. Néha nagyon jól elbeszélgetünk, kb 1 hete azt is írta, hogy most már egy komolyabb kapcsolatba menne bele. De nem tudom, hogy nekem ez így megérné-e, meg hogy egyáltalán rám gondolt-e a komolyabb kapcsolat kifejezés alatt.
Mindig várom mikor ír, és ha nem ír mikor fent van, nagyon rossz érzésem van. Szenvedek:D
Tudom, hogy hülyeség, és lehet, hogy túlreagálom, de még nem volt kapcsolatom. Nem tudom, hogy működik.
Igazából csak véleményt szeretnék kérni, hogy csak túlreagálom-e vagy nem is érdeklem. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Az első válaszoló jól írja..:D Bár sose értettem az ilyen pasikat, na mindegy..:D Kérdezz rá, és majd meglátod mi lesz. Nem veszíthetsz vele semmit, sőt még jól is elsülhet a dolog.:D
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!