Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bárki akivel alakult bármi köztünk, az egyik barátnőm mindig belerondított. Azóta őrzöm az érzelmeimet, de így nagyon nehéz. Mit tehetnék?
Eddig ha fiúval voltam randizni, vagy bensőséges beszélgetést folytattam, akkor utána rá kellett jönnöm, hogy ez sehogy sem rólam szól. Akivel randiztam, visszautasítottam, mert egyik legjobb barátnőm féltékeny volt, pedig neki "nem tetszik", végtére is, két hónap után kezdtek csak kavarni.
Ha valakivel jóba lettem, nem csak haveri témánk volt, hanem jobban magunkról szólt, olyanokról, amit másnak csak úgy nem mondunk el, akkor is utána a a barátnőm perverzkedett velük és idővel nem éreztem azt, hogy bármi lehetne a fiúval ezek után.
Most már alig beszélünk a lánnyal, annak ellenére, hogy legjobb barátok maradtunk, nem tudja, hogy mennyire megsértett, és nem is avatom be az érzelmeim világába. Bár látja, ha valaki megtetszik és valami olyat mond, hogy ő azt a fiút xynal tudná elképzelni, mert vele illik a legjobban össze
Így elveszett vagyok, mert a többi barátomban sem bízok már meg. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb megoldás, magányosnak érzem magam tőle.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!