Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem mutatom ki az...

Benedek199 kérdése:

Miért nem mutatom ki az érzelmeimet?

Figyelt kérdés
Szinte az összes ismerősöm azt mondja, hogy csak rólam nem tudják megállapítani, hogy mit érzek valójában. Pedig én úgy érzem, hogy ugyanúgy kimutatom őket mint a többi ember. Azt is sokan mondták már, hogy nagyon rideg vagyok. Ez nem azt jelenti, h nem vagyok boldog 17/F

2015. júl. 3. 23:45
 1/2 anonim válasza:

Jelentheti, hogy nem vagy boldog, de azt is, hogy nem vagy megelégedve magaddal.Amellett sok más jelentése lehet ennek, ha rosszul vagy, s nem tudod ezt mire vélni, menj el egy terapeutához, de eleinte ne egy Pszichiáterhez. Válaszd a Pszichológust, vele nagy eséllyel békére találsz.

Légy türelmes, s kitartó.

2015. júl. 3. 23:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Én magamat boldognak érzem. És ha más nem mondja h nem tudom kimutatni az érzelmeimet, akkor én észre sem veszem.
2015. júl. 4. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!