Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hozzátartozhat egy Borderline...

Hozzátartozhat egy Borderline személyiségzavarhoz az, hogy idegenek, barátoknak nem merem / nem tudom kimutatni az érzelmeimet?

Figyelt kérdés
Leginkább az örömet, kedvességet.

2014. nov. 1. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Én sem tudom kimutatni akkor én is Borderline vagyok? :)Egyébként 1 perc sem kellett wiki felvilágosított:

"A valóságos vagy elképzelt elutasítás elkerülése érdekében tett heves erőfeszítések (melyek a személyközi kapcsolataiban távolságtartásban nyilvánulnak meg, illetve nem tartja meg/nem ápolja hosszabb távon barátságait/kapcsolatait)"

2014. nov. 1. 23:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Mármint, félre érthető voltam. Nos, nekem 4 éve diagnosztizálták ezt a személyiségzavart. És így értettem, hogy ez ehhez tartozik, vagy valami más van kialakulóban.
2014. nov. 1. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is sok nehézséget okoz az ilyen jellegű közeledés. Pedig egy jobb kinézetű szálkás fiú vagyok (25 éves, szőkés barna hajú), aki szeret jókat nevetni. Aki szeretne egy ilyen fiúval megismerkedni az írjon nyugodtan.

2014. dec. 14. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem voltál félreérthető. De ezt pár szóból nem lehet megállapitani. Biztos vannak enyhébb időszakai ennek a betegségnek, de ha ez egy tünete ahogy a wiki is irja szerintem hangsúlyos. De az is lehet ért valami megrázkódtatás és ezért lettél távolságtartóbb. Hogy jutottál a diagnózisig milyen tüneteid voltak/ vannak?
2014. dec. 14. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt nem ide írnám le a kommentbe.
2014. dec. 17. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!