Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Soha nem fog hosszú távon...

Soha nem fog hosszú távon elfogadni senki borderline betegséggel?

Figyelt kérdés

Hiába voltam nagyon szerelmes egyszer,bármit tehettem nem tudtam megtartani őt. 3 éven keresztül szenvedtünk... azelőtt is voltak kapcsolataim ,de azokból hamar kiugrottam,azóta pedig akármi alakul mindig előtte elmenekülnek az emberek tőlem. Soha nem fog így elfogadni senki,és a legjobban az a több éves kapcsolat fáj :( nagyon szerelmesek voltunk,de miattam nem működhetett. Egy fél éve jöttem rá,hogy ilyen beteg vagyok. Soha semmit nem fejezek be,mindent elkezdek aztán meggondolom magam.Betegesen sok alkoholt iszok amikor elmegyek valahová,ha sportolok és olyan a lelkiállapotom addig hajtok míg el nem ájulok. Üresnek érzem magam,a kapcsolataimat képtelen vagyok ápolni,senkiben sem tudok igazán bízni,hol szorongok,hol ideges vagyok.Vezetni sem engednek a szüleim,mert eddig mindig csináltam valami felelőtlen dolgot,nem tudok rendesen koncentrálni.Azelőtt a koplalás volt rám jellemző mostanában meg inkább falás rohamok. Mániákusan képes voltam régen szeretni a páromat,tényleg a végletekig...A mindennapi teendőim elvégzése borzasztóan nagy feladat számomra..

Szívesen járnék orvoshoz,de nincs erre pénzem 22 éves vagyok.

2014. okt. 23. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha a borderline nem fogad el valakit, úgy érzi, mint ha őt nem fogadnák el.

Olvasd el a "Szerető gyűlölség" című könyvet. Már a címe is tanulságos.

2014. okt. 23. 17:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Ki írta azt a könyvet?
2014. okt. 23. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
A TB-s pszichiáter ingyen van. A borderline kezelhető. Persze a piát azt le kellene tenni...
2014. okt. 23. 19:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Én szívesen ismerkednék borderline-os lánnyal.

Bizalmat szentelve neki.

25/f

2014. nov. 2. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Már miért ne lehetne.
2014. nov. 29. 14:54
 6/9 anonim ***** válasza:

28 éves borderline-os lány vagyok. 6 éve tudom, hogy ez a bajom. Az én kapcsolataim is rendre gallyra mentek, legtöbbször miattam. Nagyon nehéz ezt az állapotot elfogadni. Annak is aki benne van, és annak is aki melletted van. Sokáig nem bíztam meg senkibe se és mindenkit elüldöztem magamtól.

1 éve élek párkapcsolatban de hosszú az út idáig. Ne add fel! Nehéz, de nem lehetetlen megfelelő partnert találni.

2015. jan. 20. 17:28
 7/9 anonim ***** válasza:
hát szia! remélem már nem aktuális a kérdésed, mert találtál magadnak párt, de azért válaszolok. fél éve vagyok párkapcsolatban egy borderline lánnyal, aki ez idő alatt háromszor feküdt pszichiátrián, vagdosta magát, piált mint állat, most pedig ráállították antidepresszánsra, hogy legalább az öngyilkossági késztetései csökkenjenek. mellette jár pszichoterápiára. néha iszonyúan nehéz, mert neki nincsenek határai, egyszerre akarja a szoros intimitást, de ugyanakkor fél is attól, hogy egy intim kapcsolatban feloldódik a maradék személyisége is... én pedig nem tudom helyette érezni a határokat, csak találgathatok. de minden nehézség ellenére, ez a legjobb kapcsolatom az eddigiek közül, és meg sem fordult a fejemben soha, hogy elhagyjam és keressek egy problémamentesebb partnert. szóval ne add fel!!! és bízz abban, hogy szerethető és értékes ember vagy!!
2015. dec. 24. 18:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Azóta sincs kapcsolatom,bár egy sráccal lehetett volna és lehetne,de rájöttem,hogy jobb ez így,hogy egyedül vagyok,arra van szükségem. Sokat javult szerintem az állapotom,már nem iszok és nem járok el az éjszakába jó pár hónapja. A teendőim elvégzése kicsit nehézkes,de már azt is próbálom javítani,üresség még meg van és enyhe depresszió is. Nem vágyok kapcsolatra inkább a saját fejlődésemre vágyok és próbálkozok :)
2015. dec. 28. 10:49
 9/9 anonim ***** válasza:
És most már lett?
2019. júl. 18. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!