Soha nem fog hosszú távon elfogadni senki borderline betegséggel?
Hiába voltam nagyon szerelmes egyszer,bármit tehettem nem tudtam megtartani őt. 3 éven keresztül szenvedtünk... azelőtt is voltak kapcsolataim ,de azokból hamar kiugrottam,azóta pedig akármi alakul mindig előtte elmenekülnek az emberek tőlem. Soha nem fog így elfogadni senki,és a legjobban az a több éves kapcsolat fáj :( nagyon szerelmesek voltunk,de miattam nem működhetett. Egy fél éve jöttem rá,hogy ilyen beteg vagyok. Soha semmit nem fejezek be,mindent elkezdek aztán meggondolom magam.Betegesen sok alkoholt iszok amikor elmegyek valahová,ha sportolok és olyan a lelkiállapotom addig hajtok míg el nem ájulok. Üresnek érzem magam,a kapcsolataimat képtelen vagyok ápolni,senkiben sem tudok igazán bízni,hol szorongok,hol ideges vagyok.Vezetni sem engednek a szüleim,mert eddig mindig csináltam valami felelőtlen dolgot,nem tudok rendesen koncentrálni.Azelőtt a koplalás volt rám jellemző mostanában meg inkább falás rohamok. Mániákusan képes voltam régen szeretni a páromat,tényleg a végletekig...A mindennapi teendőim elvégzése borzasztóan nagy feladat számomra..
Szívesen járnék orvoshoz,de nincs erre pénzem 22 éves vagyok.
Ha a borderline nem fogad el valakit, úgy érzi, mint ha őt nem fogadnák el.
Olvasd el a "Szerető gyűlölség" című könyvet. Már a címe is tanulságos.
Én szívesen ismerkednék borderline-os lánnyal.
Bizalmat szentelve neki.
25/f
28 éves borderline-os lány vagyok. 6 éve tudom, hogy ez a bajom. Az én kapcsolataim is rendre gallyra mentek, legtöbbször miattam. Nagyon nehéz ezt az állapotot elfogadni. Annak is aki benne van, és annak is aki melletted van. Sokáig nem bíztam meg senkibe se és mindenkit elüldöztem magamtól.
1 éve élek párkapcsolatban de hosszú az út idáig. Ne add fel! Nehéz, de nem lehetetlen megfelelő partnert találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!