Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csak én vagyok ilyen? Nagyon gáz.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen? Nagyon gáz.

Figyelt kérdés

Könnyen megtetszik valaki, de csak akkor kezdek kapcsolatot, ha tudom, sokáig együtt lehetünk.

Épp ezért 16 éves lány létemre még nem volt barátom. Most van egy srác (1 évvel idősebb) és félek, kezdek beleszeretni. A gond az, hogy iszonyú béna vagyok, jár az agyam és teljesen elbizonytalanodok, vajon mit érezhet, miközben semmi sem történik a valóságban. Annyit szerencsétlenkedek hogy az szörnyű. Adott jeleket és 2x taliztunk de nem tudom... Vagy nem akarom látnk, hogy tetszem neki. Olyan rossz. Arra lennék kíváncsi, hogy lehetnék lazábbvele.

2016. jan. 5. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne stresszelj, ha tetszel neki akkor nem kell agodnod, sot add onmagad, hiszen o azt az ened szereti, nem pedig, ha gorcsos vagy, arra gondolj ugy tetszel neki, ahogy vagy.

Bocsi az ekezetekert.

2016. jan. 5. 17:44
 2/3 anonim válasza:

Hidd el, nem vagy egyedül evvel a problémával.:)

Tedd fel magadnak a kérdéseket, hogy szeretnél e kapcsolatot? Szeretnél vele járni?...

Ha beleszeretsz, abban semmi rossz nincs, ha ez az érzés kölcsönös. Vagy derítsd ki mit érez, vagy ne rágódj ezen és zárd le magadban annyival, hogy csak barátként szereted. :)

Sok sikert!

17/L

2016. jan. 5. 17:47
 3/3 anonim válasza:

Pont ilyen vagyok én is... :D vicces, de tényleg gáz. :D

Így ismeretlenbe annyit mondanék, hogy baromi bizalmatlan vagy. Ismerkedj még kicsit vele, aztán ugorj fejest! ;)

2016. jan. 23. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!