Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Kínos kapcsolat? Mire számítha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos kapcsolat? Mire számíthatnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hete megismerkedtem egy lánnyal akivel azóta nagyon jóba lettünk. Én teljesen beleszerettem, de van rá egy nagyon kevés esély, hogy én id tetszek neki. A rossz dolgot én is most tudtam meg. Az apám az apja legjobb barátja már középiskola óta. Párszor már találkoztam is vele, de nem tudtam, hogy ő a lánya. Egyébként én 17 leszek a lány meg most múlt 16.

Van esélyem így összejönni a lánnyal? A felnőttek kapcsolatát vajon ez mennyire befolyásolná? Ha egyszer esetleg szakítanánk, akkor mi lenne a szüleink között?

Aki válaszol az legyen szíves leírni, hogy vajon mire számíthatok, ha esetleg összejönne a dolog, nem jönne össze vagy később szétmennénk!

A válaszokat előre is köszönöm.

2016. jan. 5. 14:54
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint az apjával találkoztam már párszor, de nem tudtam, hogy a lányával ismerkedek.
2016. jan. 5. 14:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha apádnak tényleg a legjobb barátja és fordítva is akkor azon nem fognak összeveszni, hogy a gyerekeik szakítottak. Ilyenre csak a nők képesek :D
2016. jan. 5. 15:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a szülők barátsága nem fogja negatívan befolyásolni ezt a kapcsolatot, mellesleg ha olyan nagy barátok lennének, akkor már tudtál volna előre arról, hogy ki ez a lány. amúgy szerintem abszolút nem fogja érdekelni az apákat ez a dolog.
2016. jan. 5. 15:23
 4/8 anonim ***** válasza:
A Te Apukád büszke, a lány Apukája mérges lesz, ha jártok, ha szakítotok, akkor a Te Apukád mérges lesz, a lány Apukája örülni fog, de nem gondolom, hogy ez a kapcsolatukat befolyásolná
2016. jan. 5. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor talán egy próbát megérhet. Szurkoljatok! :D
2016. jan. 5. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Jaj ez nagyon aranyos :) Ha a gyerekkori legjobb barátom gyereke az én gyerekemmel járna..hú szerintem ez tök jó:D Hajrá!
2016. jan. 5. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
miért csak kevés esély van rá, hogy bejössz neki?
2016. jan. 5. 22:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó, azért, mert én nem vagyok se jóképű, sem izmos, ő meg teljesen más kategória. Gyönyörű, egészégesen él, okos és jófej. :)

Viszont elég jól elvagyunk általában. Nevetünk egymáson meg elbeszélgetünk, tehát, ha minden jól megy, akkor talán én is megtetszek neki.

Egyébként meg köszönök minden választ. :)

2016. jan. 6. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!