Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos kapcsolat? Mire számíthatnék?
Sziasztok!
Pár hete megismerkedtem egy lánnyal akivel azóta nagyon jóba lettünk. Én teljesen beleszerettem, de van rá egy nagyon kevés esély, hogy én id tetszek neki. A rossz dolgot én is most tudtam meg. Az apám az apja legjobb barátja már középiskola óta. Párszor már találkoztam is vele, de nem tudtam, hogy ő a lánya. Egyébként én 17 leszek a lány meg most múlt 16.
Van esélyem így összejönni a lánnyal? A felnőttek kapcsolatát vajon ez mennyire befolyásolná? Ha egyszer esetleg szakítanánk, akkor mi lenne a szüleink között?
Aki válaszol az legyen szíves leírni, hogy vajon mire számíthatok, ha esetleg összejönne a dolog, nem jönne össze vagy később szétmennénk!
A válaszokat előre is köszönöm.
Utolsó, azért, mert én nem vagyok se jóképű, sem izmos, ő meg teljesen más kategória. Gyönyörű, egészégesen él, okos és jófej. :)
Viszont elég jól elvagyunk általában. Nevetünk egymáson meg elbeszélgetünk, tehát, ha minden jól megy, akkor talán én is megtetszek neki.
Egyébként meg köszönök minden választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!