Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni ilyen típusú srácot?
Figyelt kérdés
Mostanában tetszenek az ilyen fiúk: kocka, de nem az igénytelen fajta, cuki, vicces, jókat lehet vele nevetni. :)
19/l
2015. dec. 30. 23:26
2/26 anonim válasza:
Én kocka vok na az igényem vanak, sőtt nem is olcsó, hát h cuki vok e vélemények megoszlanak, sokan mondják h vicces vok am xdd 16/f , ja igen és nem vok az a kigyurt lányok álma :D
4/26 anonim válasza:
Haverom ilyen, csak ő pont nem akar senkit, meg amúgy is fiatalabb mint te :D
7/26 anonim válasza:
Kockának nem nevezném magam, inkább csak hobbi, de szánok a videójátékra bőven időt. Cuki? Inkább helyes, de ez merész kijelentés magamról. Azt mondja a többség, hogy van humorérzékem, inkább szarkasztikus megjegyzéseim vannak. A gond az, hogy jóval fiatalabb vagyok nálad.
8/26 anonim válasza:
Pl én bár egyre kevésbbé vagyok kocka,vagyis már szinte alig mert kimozfulós tipus vagyok,a többi is igaz rám csak egy kicsit fiatalabb vagyok :D
10/26 anonim válasza:
Itt most pont mindenki ilyen! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!