Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hány éves kortól...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány éves kortól aktuális randizni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok a barátom 16 gondolkoztunk a randin de nem tudom hogy ez korba nem lenne korai? 1 randira mit ajánlanátok? hova menjünk? a barátommal már lassan 2 éve együtt vagyunk de semmikünk se tudja milyen legyen segítsetek!!

2015. dec. 27. 20:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha ilyen kérdéseket teszel fel, akkor teljesen éretlen vagy egy kapcsolatra (szerintem), kiváncsi vagyok, ha 13 évesen ilyen vagy, milyen lehettél 11 évesen, ráadásul ki az, aki összejön egy 11 évessel!? Ez már tényleg csak egyéni vélemény, de szerintem egy távkapcsolat nem igazi kapcsolat, mégis mi a jó abban??
2015. dec. 28. 10:13
 12/12 anonim ***** válasza:

Ez olyan kijelentem Fb-on, hogy járjunk a másiknak is tetszik az ötlet es jártok?

Vagy hogy, ha meg nem volt randi???

2015. dec. 28. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!