Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Heló! Valaki segítsen! Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heló! Valaki segítsen! Van egy fiú, aki elhívott randizni. Eléggé parázok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ha például meg akar csókolni? Ha hoz valami kis ajándékot, hogy mondjam el anyumnak??? 14 éves vagyok...

2015. dec. 12. 14:50
 1/3 anonim válasza:
Szia, ha ,,leteperően'' akar megcsókolni, és érdekből, akkor ne hagyd neki, mert akkor nem akar tőled különösebb képpen semmit. Ha pedig udvarias, kedves, hagyd neki. Hidd el, jó lesz, ha te is érzel valamiféle fonzódást miatta. Ha ajándékot hoz, és otthon nem tudsz mit mondani, mond hogy egyik barátnődtől kaptad, vagy csak egyszerűen mondd el nekik, hogy van egy barátod. Ők is egyszer túl estek ezen
2015. dec. 12. 15:01
 2/3 anonim válasza:
Nagyon jo amitt az első válaszoló irt.
2015. dec. 12. 15:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm! Múlt héten szombaton volt a randi.. Nagyon jól éreztem magam. Utána megcsókolt.. Egyből elmondtam anyukámnak, hogy van egy fiúm, és örömében sírt.. :) Köszönöm mégegyszer a segítő válaszokat!

Ui.:Egy macit adott ajándékba, ami egy szivecskét fog! :)

2015. dec. 18. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!