Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miert buktok erre az ecset hajra? 15f
Örülök hogy itt színjátszás azt akinek ez a haj tetszik. Abba nem gondoltatok bele, hogy talán nem minden ecsetfejűre igaz hogy beképzelt idióta? Miért kell minden ecsetfejűre ráhúzni hogy egy barom? Van aki normális és mégis ecsethaja van, és a lányok nem azt nézik hogy most ecsethaj így meg úgy, hanem hogy milyen jellem és arc társul hozzá. Ha egy lánynak a bunkó emberek jönnek be akkor tök mindegy hogy annak a bunkónak ecsethaja van-e vagy pedig hosszú (csak egy példa a sok közül). Ha esetleg normális srácokra bukik akkor annyira mindegy hogy milyen haja van ha belül rendben van őt fogja inkább választani mert normális ember nem ítél külső alapján.
Bocsánat ha ezzel valakinek a lelkébe gázoltam
18/f "ecsethajú hülyegyerek"
Szídjátok *
Bocsi, elírtam véletlenül
A véleményed első fele tetszett, a második pedig visszataszított.
Én 16 éves vagyok és sajnos mindenhol ilyet látok. Szabályosan retina sértő. Nekem egyszerű a hajam és az öltözködésem. Oldalt egyes, felül pedig rövid, de klasszikus (oldalra fésült. Olyasmi, mint Rogànnak, vagy Lázár Jánosnak :D ). Sajnálom, hogy úgy gondolod, hogy csak akkor vagy valaki, ha a divatot követed. Nem a tömeget kell meggyőzni, mert úgyis lesz egy csoport, akinek úgy tetszel, ahogy vagy. Én a facebookot is fölöslegesnek tartom, mégsem panaszkodok "nő ügyben."
Ha neked nem tetszik, ne csináltasd meg. Nem minden lánynak tetszik ez a stílus, én pl. utálom. Egy lány amúgy sem csak a hajadat nézi.
15/L
Oh jajj!
Én nem bukok az ecset hajra! Utálom az ilyen "swegger yolo" gyerekeket!
Szerintem sokkal jobb ha egyszerűen csak normálisra van vágatva és mossa az illető. (lehet hogy csak én gondolom így mert érdekes egyéniség vagyok: Mozartot hallgatok, és Shakespeare-t olvasok, operettszínházba járok és még folytathatnám)
De szerintem visszataszító az az ecset haj!!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!