Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miert buktok erre az ecset hajra? 15f
Figyelt kérdés
Nem èrtem de nekem nem tetszik ez az új stílus ,de minden csaj erre vukik? Komolyan elgondolkodtam hogy èn is csináltatok ilyet hiába nem tetszik! 15f2015. dec. 22. 10:13
1/19 anonim válasza:
Ne altalanosits,en szabalyosan undorodom tole.
2/19 A kérdező kommentje:
Gondolom tudjátok mire gondolok , az a fèlre fuserált vagy feltupírozott
2015. dec. 22. 10:16
3/19 A kérdező kommentje:
Kort írjatok legyszi!
2015. dec. 22. 10:17
4/19 anonim válasza:
Alapjáraton nagyon nem szeretem, szerintem ronda, de van egy kèt fiú akinek jól áll. Előre is tisztelet a kivètelnek, de azok a lányok járnak az ilyenekkel akik menőbbek szeretnènek lenni a pasijuk által, ès mimden buliban ott lenni..stb. Mert ugye most már ezek a menő gyerekek..
17l
6/19 anonim válasza:
Sok a felszínes,ostoba csaj a korunkban,de a 20 év körüliek már normálisak:D
15/F
U.I.: kívételek mindig akadnak.
7/19 anonim válasza:
Nekem se tetszik az olyan haj..azt hiszik hogy attol mert nekik olyan hajuk van ok a valakik meg a menok hat nem..mert kozben meg olyan kis gebek hogy ha valaki erosebb meg fogja a vallukat ossze esnek..16/l
8/19 anonim válasza:
Hányingerem van az ecset (és most már hagyma) hajtól :D
17/L
9/19 anonim válasza:
Van, akinek ez áll jól, de engem pont egy olyan fiú fogott meg, akinel semmi köze az ecset hajhoz.
14/L
10/19 anonim válasza:
Én általában nem a kúlsőt nézem, de a ecset hajhoz és a swag yolo stílushoz általában olyan jellem ie társul. Amellett még undorítóan is néz ki. De a legtöbb korombeli lánynak az jön be, ha valaki "menő", nagyszájú stb., de kivételek vannak és lesznek is. 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!