Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogy találkozzak ugy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találkozzak ugy egy fiuval h anya ne tudja meg? 15ltöbbi lenn

Figyelt kérdés
nos , anyukám betegesen félt , nem akar sehova se elengedni , én találkozni akarok egy 18 éves fiuval akivel már régota beszélgetek , viszont ha megtudná tuti nem engedne el vagy pedig titokba követne.. szerintetek mit találjak ki ? gondolkoztam abba is h mondom h megyek bnoimmel valahova, de ha meg nem hiszi el v megtudja valamelyik ismerősétől h nem is ott voltam nagy veszekedés lenne ...... szerintetek ?
2015. dec. 19. 12:54
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Én ezt mondanám: Anya, elmegyek és találkozok egy barátommal és már most leszögezem, hogy ebbe nincs beleszólásod, ne is haragudj. Elhiszem, hogy a te gyereked vagyok, de ha azt hiszed, hogy magadhoz láncolhatsz, akkor tévedsz. Nem kell izgulni, még sötétedés előtt hazajövök! Pusszancs!

Ennyi. Állj ki magadért, különben gyenge leszel az életben is!

2015. dec. 19. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Igaza van anyukádnak.

Főleg, ha csak netről ismered ezt a fiút.

Akárki lehet. Nem tudhatod, hogy mik a szándékai.

Semmiképp se találkozz vele kettesben és olyan helyen, ahol nem tudsz azonnal segítséget kérni.

2015. dec. 19. 13:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

voltam ilyen helyzetbe amúgy. bár kicsit más volt, nem csak netről ismertem :D jóval idősebb volt nálam a srác. tudtam hogy ha elmondom, akkor veszekedés és baj lesz csak.

egy délután a srác elhívott találkozni. én csak azt mondtam nekik, hogy lesz délután egy találkozóm, amire elmegyek, és ha jól sikerül elmondom kivel. :)

2015. dec. 19. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
ha csak netről ismered, akkor eléggé rizikós a találkozó
2015. dec. 19. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Tudod pont ez az, amivel anyukad bizalmat azonnal elveszted, es ha lehet, meg jobban fog tltani az ilyesmitol.

'Tuti nem engedne el' - miert, egyaltalan megkerdezted? Es kulonben is, miert nem lehet azzal a fiuval mondjuk tarsasagban talalkozni, ahol nem egyedul vagy vele?

2015. dec. 19. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

13:34,

Mert ha diszkóban találkoztok, vagy az utcán ismerkedtek meg, akkor tuti megbízható? :D

A neten pont ugyanolyan veszélyes ismerkedni, mint bárhol máshol. A józan ész szabályai ugyanúgy érvényesek, hogy ne menjél olyan helyre vele, ahol egyedül maradtok, amíg nem ismered eléggé - de épeszű ember az utcán/villamoson/akárhol találkozva se megy fel egy ismeretlen ember lakására csak úgy...

2015. dec. 19. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak a maiak között kevés épeszű van
2015. dec. 19. 14:56
 8/8 anonim ***** válasza:
ne hagyj elvarratlan szálakat, ha azt mondod hogy egyik barátnőddel leszel beszéld le vele, olyan helyre menjetek ahol kevés, vagy egyáltalán nincs ismerős, de csak akkor ha tényleg megbízható, mióta beszéltek??
2016. jan. 2. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!