Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekek hova menjünk?
Figyelt kérdés
Az van hogy megbeszéltem egy talit egy lánnyal csak mindketten faluban lakunk..És végül arra jutottunk hogy én megyek hozzá. Mit lehet csinálni egy faluban?? van egy pizzázó gondoltam oda elmehetnénk.. Ez jó ötlet?2015. dec. 15. 19:06
1/2 anonim válasza:
Hát jobb ötlet, mint a sarki kocsma. Menjetek oda!
2/2 anonim válasza:
hát nem túl izgalmas. Persze szívás falusinak lenni ilyen tekintetben, Budapesten ezer frankó és újszerű dolog van, amit meg lehet sasolni, végigkóstolni, stb. A környéken nincs ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!