Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha a fiú aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a fiú aki tetszik csak barátként tekint rám?

Figyelt kérdés
Rég tetszik egy fiú, barátok vagyunk, de ő csak barátjának tart. Mit tehetnék, hogy én is tetszem neki?(Troll válaszok is jöhetnek, van humorom :P)

2015. dec. 13. 22:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyisd meg neki a combjaidat. Erről biztosan rájön...
2015. dec. 13. 22:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Ahogy ismerem, biztosan, de egyébként nem dugni akarok, csak egy normális kpcsolatot. De kösz a jótanácsot ;) :) :P
2015. dec. 13. 23:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Normális kapcsolathoz édeskevés az hogy csak tetszik. Nekem is tetszik sok csaj, mégse b.s.zhatom meg az összeset. Majd ha találsz olyat akivel a közös hangot is megtalálod akkor több esélyed lesz.
2015. dec. 14. 01:30
 4/8 anonim válasza:
ha barátként tekint rád, valószínűleg nem tudsz tenni semmit az ellen, hogy ne így legyen :) ez van
2015. dec. 14. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

ha csak barátként tekint rád, az nehéz helyzet. egyesek szerint férfi és nő között nem létezhet barátság. mások szerint férfi és nő barátságának alapja csak ellenszenv lehet, de én hallottam már olyan férfi-nő barátokról, akik sosem akartak semmit egymástól és ehhez tartották volna is magukat. nekem is vannak olyan lány barátaim, akiknek a külsejével semmi bajom, de nem akarnék tőlük semmit, olyan meg mégtöbb van, aki külsőre bejön, belsőre imádom őket, de mégis csak szex lehetne, más nem (egy kis szex miatt meg nem biztos, hogy érdemes kockáztatni egy barátságot).

honnan tudod, hogy csak barátként tekint rád? beszéltetek erről, vagy csak nem látszik rajta, hogy máshogy is érdekelnéd? mert egy csomó pasi szerintem nem túl jó benne, hogy jelzéseket adjon - vagy érzékeljen. szóval ha ezt nem beszéltétek meg egymással, akkor az is könnyen lehet, hogy ő pont ugyanazon töri a fejét, mint te, csak fogalma sincs, hogyan kezelje a helyzetet.

egyáltalán hogy viselkedtek egymással? mert az is lehet, hogy csak azért tekint rád barátként, mert barátként viselkedtek egymással, nem férfi és nőként. ő tetszik neked, szóval te biztos találsz benne valami férfiasat, de te vajon mutatod neki a női oldaladat, nőiesen öltözködsz, nőiesen viselkedsz, nőiesen beszélsz vele, vagy ugyanúgy viselkedsz vele, mint a többi srác barátja és ezért lát benned is csak egy barátot, nem a nőt? az sem biztos, hogy segíti, hogy felfigyeljen rád, ha tudja, hogy te elérhető vagy számára, mert abban nincs kihívás és mindenki mindig azt akarja, ami után lehet epekedni, vágyakozni és amire lehet vadászni. a tigris se eszi meg a húst, amit csak úgy oda dobnak neki, mert az csak az étvágyát elégíti ki, a vádászösztönét nem. sok kapcsolat pont ezért megy tönkre, mert a srác megkapja a szerelmét, aki a barátnője lesz és ott van neki, elérhető, de jön egy másik csaj, akinek a megszerzése kihívást jelent, azért újra lehet küzdeni és ez sokkal izgalmasabb, mint azzal élni, aki ott van neki és elérhető.

szerintem ha még nem beszéltétek meg ezt a helyzetet, akkor próbálj egy kis távolságot tartani, ne légy mindig ott neki, ne érj mindig rá, amikor keres, ne válaszolj neki azonnal, keresd mások társaságát inkább, amikor viszont találkoztok, akkor legyél nőiesebb, vonzóbb, és kezdj el másokkal flörtölni, ismerkedni és erről hadd tudjon ő is. ha van esélyed nála, akkor ettől lehet, hogy rájön, hogy nem akar elveszíteni téged és rád mozdul. ha mégsem, akkor legalább van másod helyette, ami talán egy idő után elfeledteti veled az iránta érzett vonzalmat.

2015. dec. 14. 18:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, sokat segítettél :)))
2015. dec. 14. 21:54
 7/8 sziszen55 ***** válasza:

vagy hagyd és keress mást és csak barátok maradtok vagy egy idő után beléd szeret:)

remélem sikerül!!!:D

2015. dec. 15. 19:14
 8/8 Szasza3007 válasza:
Igazából nem tudom hány éves vagy de az a fiú aki nekem tetszik az év elején nem szeretett de fél év után összejöttünk úgyhogy idő kell!!Mást nem tehetsz
2019. jan. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!