Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm szerelme megkérdezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerelme megkérdezte hogy járunk-e mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már kb. Egy fél éve ugyanaz tetszik nekem mint a legeslegjobb barátnőmnek, már egyszer megkérdezte, hogy járunk-e és akkor a barátnőm miatt nemet mondtam, előtte nagy haverok voltunk, de azóta megutállt, hozzám se szólt, azóta az én érzelmeim egyre csak felerősödtek és most egy csomót beszélgetünk és megint feltette a kérdést... De a barátnőm már azért nem szólt hozzám kb. Két hétig mert én beszélgetek vele ( ő meg nem mer...) Mit tegyek? Nem akarom sokáig húzni...
2015. dec. 7. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Kit érdekelnek hülyék hülye szerelmi háromszögei?
2015. dec. 7. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytoK? :D egyszerű .. ha a barátnőd fontos a számodra, nem akarod megbántani és azt akarod hogy barátok maradjatok, akkor mondd el neki hogy a pasija egy f***kalap és téged akar összeszedni ... ha meg nem érdekel a barátnőd, és a gyerek a fontos, akkor meg mondj igen, és mond meg a barátnődnek hogy hát sorryka ez van ... aztán nem lesztek barátnők .. meg aztán ne lepődj meg ha a srác majd téged is így cserél le, mert remélem nem gondolod azt, hogy veled másképp járna el, nem fűzne mást, és nem kérdezne hasonlókat tőlük, mint most tőled .
2015. dec. 7. 23:43
 3/7 A kérdező kommentje:
A barátnőm csak szerelmes belé de nincsenek együtt
2015. dec. 8. 07:22
 4/7 anonim válasza:

Szia!

Nekem volt egy hasonló "háromszögem".

Legjobb haverom (szinte testvér) és én egy lányba voltunk szerelmesek, de fülig.

Megbeszéltük normálisan egy sör mellett (születésnapot ünnepeltünl), hogy bárhogy is lesz, nem fogjuk bánni.

Úgy látszott, hogy én vagyok neki szimpatikus,de a Sors úgy hozta, hogy haverommal jött össze. Egy idő múlva kapcsolatban eltávolodtak egymástól.

Azóta mi hárman(plusz még két ember)

legjobb barátok vagyunk. :D.

14/F.

(Haverom 17/F)

(A lány: 17/L)

2015. dec. 8. 11:04
 5/7 anonim válasza:
3-es vagyok, szóval ha igazán a barátnőd lenne, akkor nem lenne ez a felhajtás.
2015. dec. 8. 11:06
 6/7 anonim válasza:
4-es*
2015. dec. 8. 11:06
 7/7 anonim válasza:
Ez az én véleményem, de ha tetszik neked a fiú miért ne jöhetnétek össze? Ha a barátnőd egy ilyen dolog miatt megutál, lehet, hogy elkellene gondolkodnod azon, hogy mennyire őszinte is ez a barátság. Saját magamból kiindulva, ha az én legjobb barátnőm össze jönne azzal a sráccal, amelyik mindkettőnknek tetszik, lehet, hogy szomorú lennék, viszont megérteném a döntését. A pasit elfelejteném, keresnék egy másikat, hiszen a barátságunk fontosabb egy tinikapcsolatnál.
2015. dec. 9. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!