Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet össze jönni egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány ismerősöm, nagy haverok vagyunk, és hát ő szinte minden nap fekete ruhában jár (fekete nadrág, fekete pulcsi, fekete póló, fekete cipő, még a haját is feketére festeti, a szemeit meg feketére sminkeli) viszont ahogy én eddig észrevettem, mindig minden fiúnak csak úgy köszön, hogy nem ad nekik puszit,mint a többi lány, hanem össze csapja az öklét az illető öklével. Meg nem nagyon szereti ha ölelgetik, kivéve, ha a családjáról van szó, meg még szerintem soha az életébe nem volt pasija. Na és egy ilyen lánnyal hogyan lehet összejönni? Ne csak fiúk válaszoljanak rá, nyugodtan válaszolhatnak rá lányok is. 21/F2015. nov. 28. 12:52
1/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a fő kérdést elírtam. Tehát: Hogyan lehet összejönni egy ilyen lánnyal?
2015. nov. 28. 12:54
2/10 anonim válasza:
Leírtál engem, viszont én nem sminkelem magam sosem...:"D Szóval egy fiús, goth stílusú lány tetszik és vele szeretnél össze jönni...Az ahogyan viselkedik másokkal nem feltétlen bizonyítja, hogy nem volt még pasija...Ha nagy haverok vagytok, akkor érdemes innen megközelíteni,érdemes lenne kideríteni, hogy a gothikus öltözet mögött milyen életstílust képvisel...lehet rocker, punk, emo...és ezek nagyon sokban különböznek,például teljesen más lelki világa van egy emo és egy punk lánynak...Én azt ajánlom, hogy csak finom utalgatásokkal ha megpróbálod, esetleg poénra veszed biztos mond valamit, amiből elindulhatnál :)
4/10 anonim válasza:
lehet csak fekete a kedvenc színe
5/10 anonim válasza:
Ugyanugy, ahogy mas lanyokkal. Ez hatalmas titok, ne add tovabb masoknak!
6/10 A kérdező kommentje:
Emo-s a csaj.
2015. nov. 29. 10:30
7/10 anonim válasza:
Lehet hogy gyàszol.....esetleg közelítsék meg a dolgot hogy érzelmileg megkérdezed hogy ki akit gyászol mert feketében van , közeli vagy távoli rokon....ha nem veszi tolakodásnak el mehetsz bele a temetőbe ès ott esetleg megközelítés a dolgot ....
8/10 A kérdező kommentje:
Nem jött össze. :(
2015. dec. 12. 12:54
9/10 anonim válasza:
Nem kell feladni ! Minden vonat utàn jön masik szóval semmiről nem kèstèl le....nyugi aztan ki tudja lehet hogy ez a vonat egy masik próbálkozás után felvesz csak kommunikàcio kèrdèse mert ebben a társadalmi Forman Európában senki nincsen magàra hagyva mert az arra ràszoruloknak kezet nyújtanak ha segitsèg kell! Ne csüggedj fiatal vagy ès előtted az èlet ....
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. dec. 13. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!