Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csak én érzem ezt így? Csúnya...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem ezt így? Csúnya vagyok tényleg? Képpel

Figyelt kérdés

Sziasztok az van,hogy ha az utcán sétálok nem igazán keltem fel a lányok figyelmét,tehát nem úgy érzem,hogy nem tetszek egyiknek se,és így oda se megyek egyhez se..

Vagy csak hülyén gondolkozom,és oda kéne simán mennem?

Bocsi a színekért ezt találtam most így hirtelen.

[link]

2015. nov. 9. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
hát nálam egy nullával vagy egyenlő
2015. nov. 9. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Ferfi szemmel: átlagos...
2015. nov. 9. 16:50
 3/9 A kérdező kommentje:
értem
2015. nov. 9. 16:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is átlagos,de hát ez a kép sem mondd el sokat.
2015. nov. 9. 17:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is csak pasi szemmel tudom nézni...de: nem hiszem el, hogy nem találsz magadnak valakit haver xD tök normálisan nézel ki, az ilyenekre ezerszámra buknak a csajok, szóval nemtudom, sugározzon belőled az önbizalom és minden rendben lesz :D
2015. nov. 9. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:

10/6 pontot adnék, ha pontozni kellene.

Átlagos külsőd van, de szerintem simán fogsz párt találni magadnak ezzel a külsővel:) nem vagy csúnya.

21/L

2015. nov. 9. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Igazából nem vagy csúnya... csak akkor gondolom az önbizalommal van baj ;) De azt se vidd túlzásba... Olyanokból van bőven ;)
2015. nov. 9. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Teljesen átlagos vagy, a helyesebbik fajtából. Legyél bátrabb!

16/l

2015. nov. 9. 19:50
 9/9 b_zsolt55 válasza:
Az hogy csunya vagy, vagy sem az nem sokat fog segiteni ebben kérdéskörben (csajozás) egészen másra kéne tenni a hangsujt: megjelenés, modor, magaviselet,...stb
2015. nov. 11. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!