Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik de nem tudom hogyan hívjam el egy randira. Lenne ötletetek? 15/F

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs hogyan kellene elhívnom. Sosem hívtam még el senkit randira :(

A helyzetet tovább nehezíti hogy a lány a barátaival nagyon össze van nőve....

2015. okt. 29. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Jo a csöcsöd, kő kóla?

Xdd

2015. okt. 29. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Nézd ha már dumálgattok, akkor kezdd el előbb belső tulajdonságait dicsérni, ha érzed, hogy ez jól esik neki tőled, akkor utána már dicsérheted külsejét is. Ha erre is jól reagál, simán mondhatod neki, hogy tetszik neked, és hívd úgy el valahova, konkrét helyet, időpontot javasolva, hogy legyen benne az hogy randi.

Azt, hogy tetszik neked egy csaj, simán merd rövid ismeretség után is nyíltan felvállalni, elutasítás esetén sem ciki, nem azt jelenti, hogy teljesen bele vagy esve, csak rá tudsz gondolni, hanem csak annyit, hogy ő is a látókörödbe került.

2015. okt. 29. 20:30
 3/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy beszélgetni szoktál e a leányzóval de ha nem, akkor mielőtt oda állnál elé és elhívnád randira, előtte picit beszélgess vele.Mi újság , jajj mennyit kell tanulni a dolgozatra, szóval érted, ilyesmik. Aztán miután 2-3 ilyen beszélgetése túl vagytok, akkor elhívhatnád randira , mondjuk moziba ( előtte szépen felvezetnéd hogy hú képzeld, most lesz xy film a moziban, és most láttad a trailerét youtube-on és jajj de lenne kedved megnézni és akkor jönne a "Nincs kedved eljönni velem ?" varázsmondat :D ). Ha tetszel neki, akkor úgyis igent fog mondani. Ha nem akkor jön a jajj bocsi most nem érek rá stb szöveg amiből tudni fogod hogy mi a nagy harci helyzet.
2015. okt. 30. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen szoktam vele beszélgetni. Mondhatni elég jóban vagyunk! :)
2015. okt. 31. 00:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha valóbam igen jóban vagytok akkor tudnia kell hogy érzel ha csak nem butus vagy nem leplezted ennyire. Légy őszinte vagy ha titkolódzol és ugy erzed így helyes kesobb nagyobbat robbanhatsz nála, mert ha érdekled olyan szinten mint ő tegee akkor csak egy lapát az egészre, ha valami nyomós oknál fogva nem támadtad le rögtön azzal, hogy járjon veled. (Szép mondat...jo éjt :D )
2015. nov. 3. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!