Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nekem is az a fiú tetszik?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek és nekem is ugyanaz a fiú tetszik...bár ők nem nagyon beszélnek stb...és úgy néz ki talán én tetszek neki...de úgy néz ki majd még találkozunk...csak az a baj hogy nem akarom a barátnőmet megbántani, nekem azt mondta túl van a fiún de igazából látom rajta hogy nem. Kérlek normális válaszokat.
15/L
2015. okt. 20. 22:14
1/5 anonim válasza:
Várj, kitalálom. Vicces, gazdag és jóképű.
Amúgy sok fiú van még, jut mindenkinek
2/5 anonim válasza:
Ismerős helyzet. Nekem tavaly volt ez. A legjobb barátnőm bele volt zugva a legjobb barátomba. A legjobb barátomnak viszont én tetszettem. Aztán majdnem lett valami a dologból, de én lemondtam a srácról mert havernak jó, de társnak nem hiszem illetve a legjobb barátnőm fülig oda volt érte így nem tehettem meg vele ezt a dolgot, mert rendesen kitoltam volna akkor vele. Gondold át a dolgot, hogy megéri vagy sem!!! Remélem segítettem! :)16/L
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne bánkódj barátnőd miatt
Ha ők nem beszélnek, és tetszel neki, akkor egyértelműen tied a terep.
4/5 anonim válasza:
Szerintem kérdezd meg a sráctól hogy mit gondol a barátnődről és ha nem tetszik neki akkor ezt veheted lehetőségnek is mert véleményem szerint ha nem kelt benne testi vágyat akkor valószínűleg nem fog kezdeményezni felé és ne félj a barátnőd nem fog ezen besértődni max irígy lesz (talán össze is veszhettek ha hisztis fajta) köszi hogy el olvastad
5/5 anonim válasza:
Hát most mit mondjak... Ő megtenné érted hogy nem jön össze azzal a fiuval aki tetszik neki csak miattad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!