Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Mostanában részt vettem egy több napos programon, ahol az első napon volt egy nagyon szép lány, de eleinte még mindenki zárkózott volt kissé, szóval nemigazán volt lehetőségem beszélgetni vele, szóval úgy voltam vele, hogy lesz még alkalmam erre a többi napon is, de nem volt, mert nem jött el :/ Viszont nagyon megtetszett nekem és azon gondolkodtam, hogy írnék neki facebookon, ha már személyesen nem fogom látni, akkor ez az egyetlen lehetőségem.Szerintetek ilyen esetben ez mennyire "gáz"?Én személy szerint nem érzem annak, de nyitott vagyok mások véleményére :) Esetleg van itt olyan, akivel beszélgethetnék erről privátban?2015. okt. 29. 15:46
1/1 anonim válasza:
Szerintem facebookon kezdeményezni elég gáz. Előbb találkozzatok legalább 1x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!