Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randi tippek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi tippek?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok :(( F

2015. okt. 29. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Cukrászda, vagy olyan beülős hely, ahol lehet beszélgetni, hangulatos, nem lepukkant, de nem is egy elegáns étterem.

Ha jó idő van, lehet sétálni is egy kicsit.

2015. okt. 29. 11:07
 2/10 A kérdező kommentje:
olyan tippekre gondoltam amik segítenek abban, hogy ne rontsam el :D
 3/10 A kérdező kommentje:
a hely már megvan
 4/10 anonim ***** válasza:
Maradj nyugodt. Az az egy, amivel nem ronthatod el. És fogadd el, nem a "teljesítményeden" múlik végül, hogy lesz-e valami belőle.
2015. okt. 29. 11:11
 5/10 anonim válasza:
93%

Képzeld azt,mintha egy haveroddal beszélgetnél! Persze ne úgy,hogy csá tesó mi van veled ba*dmeg:D ez alatt azt értem,hogy csak lazán:)

Igazából bármit mondasz,úgysem az lesz a döntő.. Az én barátom össze-vissza beszélt minden hülyeségről az első találkozásunkkor,én kb meg sem bírtam szólalni,szörnyen gázok voltunk:D

De ne aggódj,biztos ő is nagyon izgul,lehet fel sem fog neki tűnni,hogy te is feszült vagy. Ha meg igen,akkor sincs baj,ez természetes,mindenki izgul az első randik előtt.

Sok sikert,szorítok nektek!:)

2015. okt. 29. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne arra gondolj, hogy randi, hanem csak beszélgetsz valakivel, akit kedvelsz.

Arra is gondolhatsz, hogy biztosan ő is izgul :)

2015. okt. 29. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne dadogj, ne igazitgasd sokat a ruhád. Ezek azt a hatást keltik, hogy kényelmetlenűl érzed magad.

Ne néz sokat az órádra vagy a telefonodra, mert azt fogja hinni, hogy unatkozól.

Nyugottan néz a szemébe töbször rövid időre, de ne akarj farkasszemet nézni vele, mert akkor Ő fogja kényelmetlenűl érezni magát.

Légy udvarias pll.: nyisd ki neki az ajtót és enged előre.

Hanyagold a szarkazmust és a negatív megjegyzéseket, nagyon kényelmetlen, ha valaki folyamatosan keresi a dolgokban a negatívumokat.

2015. okt. 29. 14:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Most értem haza, jelentem, nagyon jó volt, feleslegesen izgultam!!! :)
2015. okt. 29. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok :) Sok sikert a továbbiakhoz :)
2015. okt. 29. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Tök jó! :)
2015. okt. 29. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!