Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cukrászda, vagy olyan beülős hely, ahol lehet beszélgetni, hangulatos, nem lepukkant, de nem is egy elegáns étterem.
Ha jó idő van, lehet sétálni is egy kicsit.
Képzeld azt,mintha egy haveroddal beszélgetnél! Persze ne úgy,hogy csá tesó mi van veled ba*dmeg:D ez alatt azt értem,hogy csak lazán:)
Igazából bármit mondasz,úgysem az lesz a döntő.. Az én barátom össze-vissza beszélt minden hülyeségről az első találkozásunkkor,én kb meg sem bírtam szólalni,szörnyen gázok voltunk:D
De ne aggódj,biztos ő is nagyon izgul,lehet fel sem fog neki tűnni,hogy te is feszült vagy. Ha meg igen,akkor sincs baj,ez természetes,mindenki izgul az első randik előtt.
Sok sikert,szorítok nektek!:)
Ne arra gondolj, hogy randi, hanem csak beszélgetsz valakivel, akit kedvelsz.
Arra is gondolhatsz, hogy biztosan ő is izgul :)
Ne dadogj, ne igazitgasd sokat a ruhád. Ezek azt a hatást keltik, hogy kényelmetlenűl érzed magad.
Ne néz sokat az órádra vagy a telefonodra, mert azt fogja hinni, hogy unatkozól.
Nyugottan néz a szemébe töbször rövid időre, de ne akarj farkasszemet nézni vele, mert akkor Ő fogja kényelmetlenűl érezni magát.
Légy udvarias pll.: nyisd ki neki az ajtót és enged előre.
Hanyagold a szarkazmust és a negatív megjegyzéseket, nagyon kényelmetlen, ha valaki folyamatosan keresi a dolgokban a negatívumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!