Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek elsö találkozáshoz?
Nem rég megismerkedtem egy lánnyal és eldöntöttük, hogy ideje találkozni. Nekem ez lesz az elsö,hogy szintén nönemüvel találkozom randiszerüen :D
Esetleg tippek tanácsok hogy mint viselkedjek?
Legyél természetes, add magad, nem kell szerepet játszani, az úgyis lehull hamar. Megvan már a helyszín? Esetleg vihetsz neki egy kis édességet, pl. egy szem szépen becsomagolt kézi készítésű bon-bont. Legyen finom parfümillatod, de ne vidd túlzásba. Ápolt haj, szolid smink.
Sok sikert!
Ja, és legyél vicces, próbáld megnevettetni, beszélj magadról, de inkább őt kérdezgesd, érezze, hogy érdeklődsz iránta. Első alkalommal túl komoly témákat nem muszáj.
(4-es voltam)
Van pár hely amit kinéztem, de majd adja magát, hogy hova menjünk :)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
H h, ha szabad kérdezni?
Neten előtte mennyit beszélgettetek? Én pl csak akkor megyek randira, ha már legalább 2-3 hete tart a folyamatosság, volt levelezés majd chat is, eddig 1-1,5 hónap volt a min, hogy igent mondtam, mert addigra kiderült, lehet-e bármi abból a randiból v sem. Ezt csak jó szándékú tippnek írtam, ha esetleg csak 1-2 hete beszéltetek, mire megbeszéltétek a randit. Szerintem érdemes egy icipicit biztosabbra menni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!