Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Most mit írjak neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit írjak neki?

Figyelt kérdés
Az van hogy randiztunk kétszer mindkettő nagyon jó volt! De ma olyat írt hogy nem akar találkozni mert nem tudja hogy most én barátkozni akarok vele, vagy kapcsolatot akarok tőle. Ráírtam hogy kapcsolatot aztán írta hogy ezt nem látta rajtam később írtam hogy akar-e meg találkozni azt írta nem és sajnálja én írtam hogy mostantól kezdve másképp fogok állni a dolgokhoz és azt írta hogy ne bánkódjak nála sokkal szebb lányt fogok találni.. most erre mit írjak nem akarom elveszíteni.. bejövök neki mondta is, de ez miatt nem akar latni
2015. okt. 10. 19:18
 1/2 anonim válasza:
Hát szerintem beszéld meg vele! Ne hagyd hogy befolyásoljon! Ha tényleg bejössz neki akkor hidd el hogy engedni fog! :) üljetek le és beszéljétek meg normálisan!
2015. okt. 11. 19:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg élőben! mert írva bármit mondhat, mert úgy nem látszik az arca... ha élőben kérdezed, meg tudod állapítani, h igazat mond-e vagy sem!
2015. okt. 13. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!