Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit írjak neki? SŰRGŐŐS
Figyelt kérdés
megbeszeltem vele ma randit de kiderult ma hogy holnap doga matekbol és tanulnom kellene de mondtam neki hogy oké de szertnék vele talizni.. egy fel orara és majd este 7 8 fele megtanulok de nem akarja hogy így eljojek hogy beszeljem ra?2015. okt. 8. 16:59
1/10 anonim válasza:
"Szia! Ma nem érek rá, bocsi! Majd legközelebb!"
De utálom a mai fiatalokat...
2/10 A kérdező kommentje:
én teged utallak! Nem az a kerdes hogy hogy dumaljam le a randit hanem az hogy hogyan beszéljem rá! Szövegértés kisokos
2015. okt. 8. 17:04
3/10 A kérdező kommentje:
helyesírásom azert szar mert telorol irok és gyorsan
2015. okt. 8. 17:04
4/10 anonim válasza:
mond meg neki nem lesz semmi gond, szívesen találkoznál vele
5/10 anonim válasza:
Mondd neki, hogy nem nehéz a dolgozat, csak át kell nézned pár dolgot és azt a találka után is bőven meg tudod csinálni.
7/10 anonim válasza:
Fekudj le vele az mindent megold
8/10 A kérdező kommentje:
de hogy lehet valaki ekkora se. fe.
2015. okt. 8. 17:22
9/10 anonim válasza:
Ilyen formázatlan szöveget el sem olvasok.
Értelmes ember nem ír így egy nyilvános oldalra. (Ha Magyarország elcsatolt részeiről írnak, és a billentyűzet miatt nem tudnak helyesen írni, azt elnézem. De azt, hogy ilyen taknyok Magyarországon ne tudjanak normálisan írni...Arról a telefonról, ami okosabb nálad, tud szöveget formázni, nem tudtad?)
Kisokos? Húzd meg magad taknyos...
10/10 anonim válasza:
Mod meg neki hogy neked ő a legfontossabb nem holmi matek doga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!