Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyugozzem le?
Figyelt kérdés
Van egy srac, akivel neha talalkozok a vonaton. Bejaros vagyok, de csak egy heten 2x jon. 10percet utazik, szoval nincs ott sokaig. Mindig hozzank ul be, mert van egy kozos ismerosunk, szoktunk beszelgetni neha, nagyon rendes. Eleg jokedelyu, vicces, nagyon tetszik a humora. Eleg kozvetlen, ezert is tetszett meg nagyon. De mivel olyannak tunik, ezert tuti mindenkivel kozvetlen. En is elegge ilyen vagyok, de megsem tudok vele ugy kommunikalni, mert a kozos ismerosunkkel beszelik el az idot altalaban. Szoval egy ilyen sracot fogalmam nincs, hogynnyugozzek le, nem is skarok hulyesegeket mondani neki, de valahogy tudatni szeretnem vele, hogy levagja, de a kozos ismerosunk ha levagna, folyton ezzel"piszkalna", meg elotte is es annyira gaz lenne. Sajnos ugy jon ki mindig, hogy o is ottvan.. fogalmam nincs mit hogyan csinaljak, nem vagyok egy ferfifalo :Dd adjatok valami tanacsot :( 17l2015. okt. 9. 22:11
1/1 anonim válasza:
Legyél természetes és add önmagadat! Mosolyogj rá! ;)
Egyszer meg (ha tényleg nem akarod a kozozs ismerős előtt mondaniiii) akkor biztis lesz olyan alkalom mikor k. i. nincs ott!
Sok sikert! ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!