Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek randira elmenni mit tegyek?
Megismerkedtem egy nagyon jó fej sráccal, de találkozni kellene hogy jobban megismerjük egymást. Viszont félek elmenni, nem a sráctól, hanem az egész helyzettől. Miről beszélgetünk, és ha nem tetszek neki stb. Nincs valakinek valami praktikája?
Most viszont megharagudott rám mert már 3 találkozót lemondtam, gáz ha a nő kér még egy esélyt?
Ha te mondtad le, akkor nem gáz ha kérsz még egy esélyt.
Amúgy meg.. Legyél YOLO. Mi lesz, ha nem tetszel neki? Mi lesz, ha kínos lesz? SEMMI. KI A F_SZT ÉRDEKEL? Most őszintén... Lesz +1 kínos randid, amiből tapasztalatot szerzel és később már tudod, hogy mit kéne másképpen csinálnod.
Ha meg összeilletek és a csávó nem egy kiló hagyma, akkor bőven lesz beszédtémátok.
Tudom, ezt rohadt könnyű mondani, de nagyon nehéz megvalósítani, de nekem is mindig ezt tanácsolták és előbb-utóbb magamtól rájöttem, hogy más nem fog tudni segíteni, szrni kell az egészbe, aztán lesz ami lesz alapon elmenni.
16/F
(Ne hari, ha primitívnek tűnök.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!