Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak most?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Van egy lány mostanában jókat beszélgettünk neten meg élőben is és elhivtam hogy találkozzunk es azt irta hogy az edzes meg a tanulas elveszi az idejét és még magára sincs ideje. Oké mondtam hogy akkor hetvegen tali mondta hogy jó:) Most szombat van ráírtam hogy akkor ma tali erre azt irta hogy takarit meg vásárol meg tanul meg stb... Írtam neki hogy akkor szoljon ha lesz rám ideje mert en ma pont ráérnék mert delelott mar sikerult tanulnom meg a dolgaimat elintéznem... És nem írt semmit DE fent van fb-n és olyan képet rakott ki hogy de jo singlinek lenni.. Nem ezt pontosan de ez volt az üzenete!
2015. szept. 19. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd. Ha akar valamit, akkor majd ír.
2015. szept. 19. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
ja en is tanulo meg takaritok ha leakarok koptatni valakit
2015. szept. 19. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:

és amúgy tuti, hogy bejössz neki?

mert ez tényleg lekoptatásnak néz ki

hány évesek vagytok?

2015. szept. 19. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Bejövök neki mert amikor találkozok vele mindig elmosolyodik és az üzeneteiből is látom hogy van esélyem nála! De idegesít az a kép amit kirakott! Én 17/f ő 16/l
2015. szept. 19. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!