Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az helyzet, hogy van egy srác akivel elkezdtem facebookon ugye akkor még a barátnőmmel járt és igazából eleinte csak a kettőjük kapcsolatáról beszéltünk. De utána szakítottak és elhívott "randira" és egy kicsit bűntudatom van és nem tudom,hogy igen mondjak-e neki. A másik pedig, hogy a srác 16 én pedig 14 vagyok. Kérlek segítsetek !!!2015. szept. 12. 18:52
1/3 A kérdező kommentje:
*Beszélgetni
2015. szept. 12. 18:55
2/3 anonim válasza:
A körkülönbség nem nagy, szerintem normális. Ha egy szimpla srác lenne, akkor azt mondanám, hogy nyugodtan menj el vele, de ha nemrég szakítottak a barátnőddel, akkor már problémásabb. A barátnődet nem zavarja/zavarná? A barátnőd vagy a srác szakított. Ha a srác akkor miattad, vagy csak szimplán elmúlt a "szerelem"? A barátnődet megviselte? vagy még csak nem is érdekelte? Én, akkor mennék el a randira, ha a barátnőmet nem zavarja, de lehet, hogy ettől megsértődne :). Ha viszont szereted a srácot, úgy igazán, akkor lehet hogy megérné elmenni. Dönts belátásod szerint :).
3/3 A kérdező kommentje:
Hát az helyzet, hogy a barátnőm nem tudja nem mertem elmondani. Nem , nem miattam szakított a srác hanem mert már egyszerűn nem érezte ugyan azt mint az elején. A barátnőmet nagyon megviselte és a legnagyobb probléma hogy pont nekem sírta ki magát és ezzel egy időben hívot randira a srác. Szóval ezért vagyok dilemmában.
2015. szept. 13. 13:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!