Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így jó lesz?
Figyelt kérdés
El szeretném mondani egy lánynak hogy tetszik. Az jó lenne hogy ha úgy mondom el neki hogy elhívom hogy jöjjön el velem edzeni úgy is hazakísérem közben meghívom fagyizni és először csak célozgatok és ha nem érti akkor konkrétan hogy mi a helyzet.2015. szept. 5. 16:52
1/9 anonim válasza:
Jó lesz. Csak ne facebookon :( az nagyon nagy hiba lenne :) Szorítok nektek ;)
2/9 anonim válasza:
Milyen edzésre gondoltál? Ha a lány is sportol akkor jó ötlet de ha nem akkor inkább ne edzeni hívd el mert valamelyik lány pl én is :D nem nagyon szereti a sportot :D Amúgy ha megkérdezhetem hány éves vagy?
3/9 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok a lány táncol én pedig karatézok de nem is konkrétan edzeni hívnám hanem csak hogy legyen ott még edzek. A lány velem egykorú
2015. szept. 5. 17:59
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. szept. 5. 19:50
6/9 A kérdező kommentje:
Tudnátok ötleteket adni hogy hogyan bókoljak vagy miket mondjak neki?
2015. szept. 5. 20:10
7/9 A kérdező kommentje:
Baj van nincs kedve eljönni. Mit tegyek?
2015. szept. 6. 21:21
8/9 anonim válasza:
miért nincs kedve? csak annyit mondott hogy nincs kedve vagy azt hogy nem ér rá? mert ha azt mondta hogy nincs kedve akkor lehet ez neki kicsit korai vagy túl sok neki az edzés hazakísérés,fagyi. Próbálj vele beszélgetni,óvatosan menj oda a padjához és csak egyszerűen kérdezősködj. Ha semmi érdeklődést nem mutad feléd akkor gáz van... Ha meg azt mondta hogy nem ér rá akkor hívd el máskor :)
9/9 A kérdező kommentje:
Ha akarod privátban elmondom hogy volt
2015. szept. 7. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!