Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hívni fog?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hívni fog?

Figyelt kérdés
Mentem a faluba a tuningolt talicskámmal ( tuningolt mer festettem rá láng csíkokat ) amikor a kereszteződéshez értem megállt mellettem (falu nem város) ahogy mentünk át az úton láttam hogy sántikált nem vagyok az a nagyon jól kinéző srác de azért megkérdeztem eltoljam e valameddig ha már fáj a lába.Gondoltam én úgyse azt kiröhög de csak rám nézett és annyit mondott cuki a lángcsóva a talicskádon belefeküdt amennyire tudott aztán toltam jó sok ideig (nehezemre esett mer kissé duci volt de azért tetszett)beszélgettünk meg minden eltértünk pár dologba ahogy lejött de szerintem szimpatikusak voltunk egymásnak aztán kiszállt a talicskámból elkérte a számomat,hogy ha kell legközelebb is fuvar majd felhív elkértem én is a számát de azt mondta majd ő hiv.én 15 vagyok ö 14

#talicska #randi.hív
2015. szept. 4. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ő kérte el a számod, akkor valószínűleg fog hívni. :)

Menő lehet az a tuningolt talicka. Nincs egy képed róla véletlen? :)

2015. szept. 4. 23:11
 2/5 A kérdező kommentje:
nincs de ha érdekel majd csinálok :)
2015. szept. 4. 23:15
 3/5 anonim ***** válasza:

" de azt mondta majd ő hiv."

Miért jó, ha nemibeteg a srác?? ._.

2016. júl. 7. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:

A talicska engem is érdekel . :)

# 3 Jajjjjj...... XD Am nem a csaj fogja hívni ? Vagy rosszul értettem ? o.O

2016. júl. 7. 21:04
 5/5 tollbogre válasza:
Nem
2016. júl. 8. 01:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!