Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell randira hívni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell randira hívni egy jó barátot?

Figyelt kérdés
Van egy lány volt osztálytársam akivel nagyon jóba vagyunk szoktunk néha találkozgatni,de én nem csak egy jó barát akarok neki lenni.Feljebb szeretnék lépni a kapcsolatunkban.Hogyan hívjam el randira?Mert azért egy mondhatni legjobb lány barátnak egyből fura lenne hogy "Szia.Lenne kedved velem randira jönni?"

2015. júl. 27. 07:09
 1/4 A kérdező kommentje:
15/F
2015. júl. 27. 07:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg mondd meg neki h tobbet szeretnel tole mint egy sima baratsag. Egyszer ulj le vele, beszelj vele errol. Mert ha rogton egy randiba vagtok, lehet balul sul el, es esetleg ez a baratsagotokba kerul. De ha megbeszelitek, akkor el lehet kerulni a kinos pillanatokat, ha esetleg o baratkent tekint rad

16/L

2015. júl. 27. 07:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm,de én barátságról szeretném szerelemre növelni a kapcsolatunkat.Ha lehetséges.Most úgy mondtad mint ha a el se kezdtem volna bókolni csak elmondanám és akkor a szerencse dönti el.
2015. júl. 27. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem. is lekéne vele ülnöd és megbeszélni, hogy te többet érzel iránta ... , és az is lehet, hogy jól fog még ez elsülni mintha elkezdenél neki bókolni mert lehet furának veszi
2015. aug. 21. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!