Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Első randira mit vegyek fel,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira mit vegyek fel, egy éve beszélünk de most találkozunk elősszőr a távolsá miatt?

Figyelt kérdés
Szeretnèk szexis lenni de nem nagyon. Egy egèsz napos lesz a találkozó. Nappal szoval nem valami elegáns hanem hètköznapian szèp kellene. Ès persze meleg is van. 16 èves vagyok ès lány
2015. júl. 22. 06:41
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nézd át a ruháid, (nem tudom milyen összeállítást mondjak mivel nem tudom milyen a stílusod, milyen ruháid vannak) ha van szoknyád próbáld azt valamilyen ujjatlan felsővel meg saruval, esetleg ha van valamilyen csinos ruhád, ami nem ilyen elegáns, akkor azt balerinacipővel vagy saruval próbáld meg felhúzni.

Ruha pl ilyen: [link]

Szoknyás elképzelés: [link]

[link] (mondjuk ez szerintem picit elegánsabb)

[link]

2015. júl. 22. 08:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyberuha, és telitalpú magassarkú szerintem.

Pl. egy ilyen ruha: [link]

És egy barna háncstalpú szandi.

2015. júl. 22. 08:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Valami ruha, vagy szoknya + lenge póló, és kényelmes cipő. Véletlenül se magassarkú, ha egész napos lesz a találkozó!
2015. júl. 22. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!