Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy elmerje hívni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elmerje hívni a barátom az egyik lányt a kis boltból?

Figyelt kérdés

igaz határ esett a kategóriában kb., mert decemberben lesz a barátom 18 éves, aki tetszik neki az kicsit idősebb nála (nem tudni pontosan mennyivel)

az a történet hogy:

van egy lány, aki kis boltban dolgozik (ketten vannak ha jól tudom a boltban, a fiatal lány, meg egy idősebb néni) és

a barátom mesélte hogy tetszik neki a lány, szokta is nézni, meg elmondása szerint a lány is nézegeti őt, meg van hogy rá mosolyog, meg látszik hogy zavarban van stb., de a barátomat hiába győzködjük hogy menyjen oda és hívja el egy italra vagy valahova, de állandóan a kifogásokat keresi

ilyenekre hivatkozik összevissza:

- túl idős hozzá a csaj

- nem tudja hogy hívja el

- nem tudja hogyan kezdje el (pl.: köszönés, bemutatkozás, témára térés stb.)

- ha tik is megcsináltok amit mondok, akkor én is megcsinálom azt hogy oda megyek egy lányhoz

amúgy 1x volt egy barátnője, de azt ismerte jobban + a lány ment oda hozzá ha jól tudom

már győzködtük összevissza, meg hozzávágtunk pár dolgot a fejihez (nem szó szerint), de még mindig csak a kifogásokat keresi

szerintetek mivel kéne biztatni, hogy oda merjen menni hozzá és elhívja valahova vagy valahova el kéne őt csalni valahova hogy feloldódjon?

van valami ötletetek?

2015. júl. 18. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ezek tényleg csak kifogások és valami mélyebb oka van az aggályainak, bár annyi kezdeményezéstől félő ember van hogy tökéletesen el tudom képzelni hogy csak nem mer lépni. A baj az hogy legközelebb is ez lesz majd, meg az után is, így egyedül fog maradni, és ez neki lesz rossz, feltéve ha nem akar egyedül lenni. Evvel neki is tisztábban kell lennie, de lehet nem ártana ha rá beszélne valaki a lelkére.

Az adott helyzetben ha egy nagyon jó barátról lenne szó, lehet hogy el hívnám helyette a személyt, vagy meg szerveznék egy találkozót. Rizikós mert magamra haragíthatnám a barátomat, de a baj az hogy még ha jól is sül el a dolog, akkor se léphet mindig más helyette, neki kell megtanulnia bátornak és határozottnak lennie. Egy lány még talán meg teheti hogy hátra dől és várja a csodát, bár az se szerencsés, egy fiú esetében már még kevésbé az. A lányok többsége sajnos ragaszkodik a formaisághoz és eszükbe nem jutna elhívni egy pasit, még ha lenne is bátorságuk hozzá. Hál isten én nem ilyen vagyok, ennek ellenére ha csak nem találom cukinak egy fiúnál hogy kicsit félős, a félénkség inkább nem imponáló.

2015. júl. 18. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Igazából elég sokképpen meg lehet oldani a dolgot, ha ennyire érdekel a ,,barátod,, boldogsága. Ha a rábeszélés és a noszogatás nem segít, és tegyük hozzá hogy ez a noszogató fél részéről nem nagy erőfeszítés akkor marad az ösztönzés. A randi megszervezés helyett mondhatod azt is hogy ha ő nem csap le rá, majd te fogsz mert neked is bejön. Bárhogyan is ha sikert érsz el nála az átéreztetheti vele hogy mennyire nem éri meg tétovázni, mert csak ő veszít rajta, és legközelebb talán már egyedül is boldogul.

2015. júl. 18. 13:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat.
2015. júl. 18. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!