Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátom de tetszik egy fiú?
Hát egyrészt, nem csodálom hogy csalódott. Másrészt rég gond van ott akkor ha kérdés az hogy mentsed-e meg a kapcsolatod....
2015. júl. 6. 23:21
2/9 anonim válasza:
Engedd el a srácot, jobbat érdemel nálad.
2015. júl. 6. 23:29
Masodik kommentelővel értek egyet.
2015. júl. 6. 23:31
utálom a fejed, egy igazi idióta lehetsz.. utolsó liba
2015. júl. 6. 23:54
Nem szabadna rosszul éreznie magát miattad. Örülj neki szóba állt veled. Szakíts vele minnél hamarabb mind kettőtöknek jobb lesz úgy... főleg neki.
2015. júl. 7. 01:18
Sracok jegyezzetek meg!!! Egy nobe se szabad bizni!
Kerdezo,tegyel jot a baratoddal es hagyd el.
2015. júl. 7. 08:31
Hejj mindenki hirtelen milyen jó ember lett itt.
Kedves fiúk! Oda meg vissza vagytok mert megtetszett neki egy másik fiú? És amikor ti megnéztek egy lányt közben fogjátok a barátnőtök kezét? Ti biztos nem szakítottatok még azért senkivel mert már kevés volt a kapcsolatotokban levő szikra. Hűséget fogadunk, nem vakságot!! Inkább szakítson vele mint megcsalja.
Egy nőben sem szabad megbízni? Mert bennetek meg lehet? Kérlek bizonyítsátok!
Ez nem az Alkonyat, hogy az első ember lesz életünk párja örökre.
Kedves kérdező! Ha ismerkedni akarsz, ismerkedj. Ha megtetszett más az azért van mert már a barátod nem érdekel ilyen szinten. Fiatal vagy! Ismerkedj! Nem kell elkötelezni magad, persze maradj meg normális keretek között! :)
2015. júl. 7. 09:09
Kedves utolso! Nekem mast jelent ha megtetszik egy lany es megnezem.A "tetszeshez" ismernem is kell.Neki nyilvan megtetszett,csak az a vicces hogy o randizgat masik sraccal mikozben baratja van.A megbizas dolgot azert irtam mert en tenyleg nem bizok meg egy csajba se,ez lehet az en szegenysegem de nem megy.Lasd peldanak okaert a kerdest. Szoval a reszemrol ennyi,kerdezo en meg mindig azt mondom hogy gerinctelen dolgot tettel.Szakits a baratodnal mert o bizonyara jobb ember valamennyiunknel.(nalad biztosan)
2015. júl. 7. 09:56
9/9 A kérdező kommentje:
Nem randiztam a sráccal. Véletlenül talalkoztunk és beszélgettünk. Egyébként sok gond volt a kapcsolatunkban amit helyre szerettem volna hozni, ő pedig nem. A csalódást pedig úgy értettem, hogy ő nem akart szünetet. (Hozzátenném előtte egyszer már szakítottunk). Egyébként semmi nem történt, még mindig együtt vagyok a barátommal, mert úgy gondoltam meg kell próbálnunk mégegyszer. És igazam volt, jót tett hogy külön voltunk egy darabig, most jobb a kapcsoltunk mit volt.
Kapcsolódó kérdések: