Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért vannak oda annyira a BMW-kért, meg ezekért a "csajozós autókért"?
Nőként valahogy ezt a két észrevételt tudnám említeni:
1: Mert drága (gondolom itt az X6-os,I8-as és hasonlóakról van szó) ,amiből arra kövezkeztetnek hogy a benne ülő személynek (vagy legalább felmenőinek) sok a pénze. Hagyjuk meg ez manapság egyre több "nőnek" fontos. Nemrégiben egyik volt szobatársammal beszéltem ,aki össze jött egy sráccal ,miután kiköltöztek Dubaiba ,mert a szülei munkát kaptak ott (orvosok). A beszélgetésből ami nekem nagyon megragadt az a "Dehát a pénz a 2. legfontosabb a kapcsolatban ,kit érdekel hogy szeret-e a családja" című mondat volt.
2: Keményebbnek tűnik benne az ember mint egy kispolskiban ,az ilyen dögök meg általában buknak a keménylegényekre. (Itt most nem azt mondom hogy valaki attól lesz bunkó vagy nagyképű ,hogy egy ilyen autó volánjához ül ,csak felsőbbrendűséget mutat.)
Őszintén ,nekem teljesen mindegy hogy majd egy Ladában vagy egy drágább autóban ülök majd a párommal, ha VELE ülhetek ott. Egyébként sem favorizálom a BMW-t és társa ,de aki látott már Cadillac deVille-t a '65-'70-es korszakból vagy egy Plymouth Barracuda-t az lehet megérti.
Párom családjának egy Seat-ja van ,nekünk egy kis Suzukink ,mind a kettőbe szívesen ülök ,mert az közös programot jelent ,és az a lényeg.
Kettő okból lehet ez
1. : idősebb lányok akik ugy gondolják ha a barátjuknak ilyen kocsija van jó megélhetési háttere lehet
2: felszínes 13éves tinipi..ák akik ezzel akarnak felvágni hogy a csávójuknak milyen menő verdája van
l
Szerintem a nők legnagyobb része pont leszarja, hogy milyen autód van.
Én igazi hülyegyerek vagyok, mert van egy 3-as BMW-m és egy TDI 3-as Golfom. :) Ha nem muszáj, nem hozom fel a BMW témát a csajok előtt, mert tartok tőle, hogy azt gondolják, menőzni akarok vele, pedig egy 20 éves kacat az is. A Golf az a rohangálós kocsi, azzal inkább égő mutatkozni, de a csajom soha nem panaszkodott, ha azzal mentem. Soha nem mondta, hogy inkább a BMW-vel menjek érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!