Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért vannak oda...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért vannak oda annyira a BMW-kért, meg ezekért a "csajozós autókért"?

Figyelt kérdés
Azt se tudják,mi az az autó.Örülnek,ha bele tudnak ülni.:D De azért az elvárás,hogy a pasinak BMW-je legyen.

2015. aug. 25. 21:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha tudnák, hogy egy traktor mennyibe kerül...
2015. aug. 25. 22:50
 12/20 anonim ***** válasza:
Nincs szexibb a hatalomnál, és ezek a kocsik azt sugározzák, hogy a tulajdonosának van belőle.
2015. aug. 26. 09:08
 13/20 anonim ***** válasza:
kis suzuki carry, mert elfér benne a szerszámszekrény XD hát tarol.
2015. aug. 26. 10:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Nőként valahogy ezt a két észrevételt tudnám említeni:

1: Mert drága (gondolom itt az X6-os,I8-as és hasonlóakról van szó) ,amiből arra kövezkeztetnek hogy a benne ülő személynek (vagy legalább felmenőinek) sok a pénze. Hagyjuk meg ez manapság egyre több "nőnek" fontos. Nemrégiben egyik volt szobatársammal beszéltem ,aki össze jött egy sráccal ,miután kiköltöztek Dubaiba ,mert a szülei munkát kaptak ott (orvosok). A beszélgetésből ami nekem nagyon megragadt az a "Dehát a pénz a 2. legfontosabb a kapcsolatban ,kit érdekel hogy szeret-e a családja" című mondat volt.

2: Keményebbnek tűnik benne az ember mint egy kispolskiban ,az ilyen dögök meg általában buknak a keménylegényekre. (Itt most nem azt mondom hogy valaki attól lesz bunkó vagy nagyképű ,hogy egy ilyen autó volánjához ül ,csak felsőbbrendűséget mutat.)

Őszintén ,nekem teljesen mindegy hogy majd egy Ladában vagy egy drágább autóban ülök majd a párommal, ha VELE ülhetek ott. Egyébként sem favorizálom a BMW-t és társa ,de aki látott már Cadillac deVille-t a '65-'70-es korszakból vagy egy Plymouth Barracuda-t az lehet megérti.

Párom családjának egy Seat-ja van ,nekünk egy kis Suzukink ,mind a kettőbe szívesen ülök ,mert az közös programot jelent ,és az a lényeg.

2015. aug. 26. 10:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Barracuda 1968 :3
2015. aug. 26. 10:52
 16/20 anonim ***** válasza:
Ahogy fentebb is írták már, a BMW-ből és az Audi-ból is van több milliós és pár százezres darab is. Persze ma Magyarországon 3-as BMW-ből hoznak be a legtöbbet, lassan már mindenkinek olyan van. :D
2015. aug. 26. 11:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Kettő okból lehet ez

1. : idősebb lányok akik ugy gondolják ha a barátjuknak ilyen kocsija van jó megélhetési háttere lehet

2: felszínes 13éves tinipi..ák akik ezzel akarnak felvágni hogy a csávójuknak milyen menő verdája van

l

2015. aug. 26. 16:14
 18/20 anonim válasza:
meg hát az van hogy bmw-nek lehet nyomni,meg ha vasárnap hajnalban mennek haza a diszkóklubból,részegen, bedrogozva,bömös ha felcsavarodik a fára akkor az utasoknak semmi baja nem lesz, mert bömösben van anyag rendesen.
2015. aug. 26. 18:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Nálam nem elvárás, de őszintén, hiába nem értek az autóhoz belülről(vezetni tanulgatok, de elég érdekesen tudok indulni például, szóval ilyen téren sem vagyok őstehetség) egy Audi S8, egy BMW sportkocsi, jól karbantartott Lada, Trabant, Moszkvics szerintem szép látvány.
2015. aug. 28. 21:55
 20/20 anonim válasza:

Szerintem a nők legnagyobb része pont leszarja, hogy milyen autód van.

Én igazi hülyegyerek vagyok, mert van egy 3-as BMW-m és egy TDI 3-as Golfom. :) Ha nem muszáj, nem hozom fel a BMW témát a csajok előtt, mert tartok tőle, hogy azt gondolják, menőzni akarok vele, pedig egy 20 éves kacat az is. A Golf az a rohangálós kocsi, azzal inkább égő mutatkozni, de a csajom soha nem panaszkodott, ha azzal mentem. Soha nem mondta, hogy inkább a BMW-vel menjek érte.

2015. aug. 30. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!