Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért vannak oda annyira a BMW-kért, meg ezekért a "csajozós autókért"?
Nekem audim van, azt is szeretik (és még mielőtt jönnél, hogy apuci pénzén, nos nagyon nem :) Rengeteget dolgoztam érte. És ennek ellenére nincs barátnőm :P Mert pattintom a pénzéhes k..vákat :)
18/f
#7-es vagyok..
Mindez úgy kezdődött hogy volt egy 3-as golfom még 3 éve amikor összejöttem a barátnőmmel aki teljességgel azt állította hogy nem érdekli milyen autóm van csak "guruljon".. hát igen kaptam egy nagyon jó lehetőséget külföldre de a barátnőm azt mondta h mivel ő tanul ő nem tud velem jönni amit sajnál.. ezután mikor elmentem a kiutazás elötti megbeszélésre egyeztetésre megtudtam h nem fél-egy évig akarnak velem dolgozni hanem amíg csak lehet de először 3 éves szerződést kötöttünk majd miután kint dolgoztam fél évet hazamentem meglepni a barátnőmet mert addig nem volt lehetőségem személyesen találkozni vele csak skypeon beszéltünk.. meséltem neki akkor mindenről elvittem vacsorázni és megünnepelni a szabadságomat meg mindent ezután még 2 évig ez volt, persze nyaralni is voltunk párszor mikor kijött hozzám de ezt nem most.. nos igen egy fél éve egyszer csak nem vette fel a telefont mert megváltoztatta azt mondta nekem hogy nem fogja magát égetni tovább azzal a 3-as golffal meg nem bírja hogy egyedül van (persze már befejezte a sulit) és szakított velem egyin napról a másikra... naigen azalatt az idő alatt míg kint dolgoztam volt pénzem nem is kevés de oda nem vettem autót mert minek alapon.. aztán mikor hazajöttem egy hosszabb időre (2-3 hónap) egyszer csak felkeresett hogy látott engem az új autómban és hogy sajnálja az egészet és hogy nem lehetne-e újra kezdeni a kapcsolatot. Na én ekkor mondtam neki hogy aranybányásszal nem kezdem újra és letettem a telefont... azóta is felkeres sokszor hogy sajnálja de nem hat meg már, már a számát is letiltattam hogy telefonon ne zaklasson (régi számomon találnak meg a régi ügyfelek tehát meg kellett tartanom de van új is persze.. nos ilyen az én szerencsém.. jaigen azért a 3-as golf se volt egy ronda lerobbant darab..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!